Kraupus vaizdas: šalia kelio – nuogas ir kruvinas vyras, jo gyvybės išgelbėti nepavyko

Kėdainių kraštą sukrėtė didelė nelaimė – prieš porą dienų laukuose šalia kelio rastas visiškai nuogas vyras, jo kūnas buvo kruvinas. Deja, medikams vyro gyvybės išgelbėti nepavyko.

Apie nelaimę pranešė žmonės

„Rinkos aikštę“ pasiekė Kėdainių rajono gyventojų informacija. Šie pranešė, jog į darbą važiuojantis kaimo gyventojas šalikelėje, laukuose, pamatė kraupų vaizdą – gulintį visiškai nuogą žmogų. Šis buvo kruvinas, purvinas.

Apie įvykį nedelsiant buvo informuotas Bendrasis pagalbos centras.

Žmogaus išgelbėti nepavyko

Žmogų įvykio vietoje gelbėjo dvi greitosios medicinos pagalbos medikų ekipažai. Jis dar gyvas skubiai buvo vežamas į gydymo įstaigą, tačiau čia jo gyvybė užgeso.

Policija pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Bus aiškinamasi, kaip žmogus atsidūrė laukuose, kodėl jis buvo visiškai nuogas, kruvinas.

„Kovo 7-ąją, apie 06.40 val., Kėdainių rajono Pikelių kaime rastas sušalęs 50-ties metų vyras, kuris buvo pristatytas į gydymo įstaigą. Vyras gydymo įstaigoje mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – apie įvykį „Rinkos aikštei“ patvirtino policijos Komunikacijos skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

prasideda

prasideda portretas
Laisves vardu degradavimo pakalne besiritanti respublika

kurei

kurei portretas
partijai priklause

smalke

smalke portretas
o gal cia buvo gamtosaugininkai, patikrino masinos duminguma, buvo didelis tai vairuotoja uzdubasino, o masina konfiskavo. Gi sake kad 2 ginkluoti gamtosaugininkai stabdys net naktim. Kiesaus galvos iki dabar nerado kai policininkai sustabde, tai kuo gamtosaugininkai blogesni?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių