L. Pernavas: Jungtinėje Karalystėje sučiupti dar du policijos ieškomi lietuviai

  • Teksto dydis:

„Ir dar viena sėkminga savaitė mums ir nesėkminga besislapstantiems asmenims. Šį kartą vienos bendros Lietuvos policija ir JK policijos pareigūnų operacijos metu buvo sulaikyti iš karto du Lietuvos policijos ieškomi asmenys“, – savo feisbuko paskyroje paskelbė Lietuvos policijos atašė Jungtinėje Karalystėje Linas Pernavas.

L. Pernavas informavo, kad jie jau pusmetį buvo ieškomi dėl narkotinių medžiagų platinimo.

Lietuvos policijos atašė pasidžiaugė ir padėkojo savo kolegoms.

„Labai dėkui Lietuvos kriminalinės policijos biuro ir JK kolegoms! Gera ir savalaikė informacija lygu sėkmingi ir sulaikymai“, – rašė jis.

 

L. Pernavas sausio 28 d. feisbuke buvo pranešęs apie dar vieną sulaikytą lietuvį, kurio senokai ieškojo Telšių apskrities policija.

Jis taip pat buvo sulaikytas bendrų Lietuvos policijos ir JK policijos pareigūnų veiksmų dėka. Vyras įtartas narkotikų platinimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reikia atkirti kur tiesa, kur melas

Reikia atkirti kur tiesa, kur melas portretas
Man svarbiausiai, kad policija nebūtu panaudota prieš valdžios oponentus. Nestebina, kad oponentams policija ir Lietuvios KGB pametami narkortikai ir ginklai juos kompromituojant. Tai įprasta daryti Lietuvoje susidorojant lietuvoje su politiniais oponentais pasinaudojant, kur vadovauja klastočių organizatoriui, tokiam joniškiui. Tik noriu perspėti Joniškį, kad ateis atpildo valanda už klastotes ir tau. Tą paliūdys tavo darbuotojai ir darbdavysLandzbergių korumpuotas ir kriminalinis klanas.

Pernavui

Pernavui portretas
As tai narkotikus perku per interneta. Niekada nepavede. Moku bitkoinais, atsiucia i adresa kuri parasau. Visada saugu.

ogi

ogi portretas
jau nezino kaip dergt lietuvius tai betkoki terorista ipilietinta valdsaikos vadinsim lietuviu nors sis zydas ar poliakas===
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių