Pereiti į pagrindinį turinį

Maistas Lazdijų rajono gyventoją bibliotekoje domino labiau nei knygos

2014-02-19 13:04
DMN inf.

Vėlų pirmadienio vakarą Lazdijų rajono savivaldybės bibliotekoje, suveikus signalizacijai, buvo sulaikytas ne vieną taurelę išlenkęs 43 metų amžiaus vyriškis.

A.Ufarto/BFL nuotr.

Vėlų pirmadienio vakarą Lazdijų rajono savivaldybės bibliotekoje, suveikus signalizacijai, buvo sulaikytas ne vieną taurelę išlenkęs 43 metų amžiaus vyriškis. Kaip paaiškėjo, Noragėlių kaimo gyventojas A.B. į biblioteką užklydo pasišildyti, vėliau užsnūdo, o pabudęs dar ir pasisotino virtuvėje buvusiais darbuotojų maisto likučiais.

Būtent tuo metu, įsijungus bibliotekos signalizacijai, į įvykio vietą atvyko saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ ekipažas. Apsaugininkai teigia, kad bibliotekoje buvęs vyriškis atrodė gerokai įkaušęs ir galimai nesuvokė, kur esąs ir ką darąs.

Vėliau noragėliškis guodėsi nespėjęs į autobusą, todėl į biblioteką užėjęs pasišildyti. Į skaityklos patalpas jis pateko dar prieš 19 valandą, kai durys paprastai jau užrakinamos. Šiltai įsitaisęs pilietis užsnūdo, o patalpas tikrinanti budėtoja jo nepastebėjo.

Gerokai numigęs, A.B. pasijuto alkanas ir ėmėsi maisto paieškos. Jam pasisekė, nes bibliotekos virtuvė buvo atrankinta. Visgi vyriškio puotą nutraukė į įvykio vietą atvykę „Ekskomisarų biuro“ apsaugininkai.

Iškvietus policiją, pilietis A.B. buvo išvežtas į Lazdijų komisariatą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų