Iš mokyklos ėjusią mergaitę išžaginęs plungiškis kalės 9 metus

Šiaulių apygardos teismas 9 metų laisvės atėmimo bausmę skyrė Plungės rajono gyventojui, išžaginusiam mažametę. Nukentėjusiajai priteista ir 10 tūkst. litų neturtinės žalos, pranešė Šiaulių apygardos teismas.

1984 metais gimęs V.R. pripažintas kaltu praėjusiųjų metų spalio 18-osios vakarą Telšių rajone išžaginęs trylikametę.

Tada Telšių rajono gyventoja S.B. pamiškės keliu iš mokyklos ėjo namo. Ji pasakojo, kad lipdama į paskutinę įkalnę pajuto, kaip kažkas iš už nugaros ranka apkabino jos kaklą ir ėmė tempti per pakelės griovį į mišką. Per nelygių jėgų grumtynes nukentėjusioji užpuolikui įkando į pirštą, po akimirkos jai pavyko ištrūkti, bet vėl buvo pavyta.

Nutempęs į mišką aukai V.R. liepė gultis ant žemės. Neturėdama galimybės priešintis ir bijodama grasinimų mergaitė turėjo paklusti. Žagintojas savo aukos nemušė, nepaėmė jos telefono, pasitenkinęs tiesiog nuėjo. Tik prigrasino, kad ši niekam nesiskųstų, nes tada iš jos visi šaipysis.

Parbėgusi namo mobiliojo ryšio telefonu nukentėjusioji iš karto paskambino mamai, kuri apie nusikaltimą pranešė policijai. Pareigūnai V. R. automobiliu pasivijo einantį tuo pačiu keliu. Iš pradžių paragintas sustoti V.R. nepakluso. Į orą buvo paleistas perspėjamasis šūvis ir tada pavytas vyras buvo surakintas antrankiais.

Vyras savo kaltės neneigė. Šiaulių apygardos teismo nuosprendis gali būti skundžiamas Apeliaciniam teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Tai kodėl mes, mokesčių mokėtojai, šitų iškrypėlių aukos, turime juos kalėjime išlaikyti, o jie ten tinginiaus kelis metus, pašerti, palepinti ir už nieką nereikia mokėti? Kada valdžia nustos taip pataikauti nusikaltėliams ir pareikalaus, kad jie dirbtų, savo išlaikymo išlaidas padengtų ir atlygintų aukoms padarytą žalą?

kastruot tokius

kastruot tokius portretas
bet,patys zinom,kas valdo..

bete

bete portretas
Toki issigimeli tik kastruoti .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių