Moteris nuo COVID-19 skiepytis bandė su svetimu dokumentu: siekė kitam žmogui gauti galimybių pasą

Marijampolėje moteris siekė gauti papildomą COVID-19 vakciną, pasinaudodama svetimu dokumentu.

Kaip pranešė policija, ketvirtadienį, apie 17.45 val., į Marijampolės Visuomenės sveikatos priežiūros centrą, esantį P. Kriaučiūno gatvėje, atvyko 31 metų moteris.

Ji, panaudojusi kitos moters, gimusios 1995 metais, dokumentą, siekė gauti papildomą COVID-19 vakciną.

„Pirminiais duomenimis, yra tokia versija, kad ta moteris atėjo pasiskiepyti už kitą asmenį, kuris norėjo turėti galimybių pasą, bet pats nenorėjo skiepytis. Tai pirminiai duomenys, apklausa dar tik vyks“, – BNS sakė Marijampolės apskrities policijos atstovė Justė Vasiliauskienė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento pagrobimo ar jo panaudojimo.

Vyriausybė yra nusprendusi, kad nuo rugsėjo 13-osios didžioji dalis paslaugų galės būti teikiamos tik turintiesiems galimybių pasą ar COVID-19 pažymėjimą: įgijusiems imunitetą po skiepų ar ligos arba turintiems neigiamą PGR testą.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kas si visa si politbardaka pradejo kurt jei ne bobos juk ir 1 nuodeme ji s uorganizavo ir isdalies pateisinu musulmonus kurie moteri laiko seimos zyd iniu ir islaiko jei sug eba kad ir 10 bet mums to nereikia o moteru .lygybe/ isirutuliojo nuo s ovietpalikimo kas isiremino isdalies ir vakaruose o paskutyniu laiku jau visur ir nuo to tik blogiau kai lgbt pridurkus jau remia jaunos pusdurnes be tevu ar tokiu paciu aukletos baisu ir geda ir dar butu nieko jei nesireklamutu bet spec t tai lobis griaunant normalia visuomene kad daridejo iki tokio ciniskumo kad jas iremino su simo,,,,raganu pritarymu o saikos A pridurkas trina delniukus zinodams gausias soroatlygi ==============================
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių