Nepilnametės – policijos akiratyje: įtariama, kad Šiaulių autobusų stotyje apvogė Pakistano pilietį

  • Teksto dydis:

Šiaulių autobusų stotyje vasario 28 dieną trys nepilnametės, kaip įtariama, apvogė užsienietį ir bandė pabėgti, vėliau jas sulaikė pareigūnai.

Šiaulių policija trečiadienį informavo, jog pranešimas apie Šiaulių autobusų stotyje apvogtą 34 metų Pakistano pilietį pareigūnus pasiekė dar vasario 28 dieną, 20 valandą.

Pareigūnus apie vagystę informavo šiaulietis, pamatęs čia besiblaškantį ir pagalbos prašantį vyrą, kuris nurodė, kad trys mergaitės iš jo rankų išplėšė 1,8 tūkst. eurų ir pabėgo.

Policijos ekipažas netoli autobusų stoties esančioje stotelėje pamatė į maršrutinį autobusą įšokančias tris mergaites. Sustabdžius autobusą, mergaitės rastos sėdinčios ant galinės sėdynės. Dvi mergaitės – keturiolikmetės ir viena dvylikametė.

Nepilnametėms atsistojus ant grindų ir sėdynių pasimatė išmėtyti banknotai. Pareigūnai surinko 905 eurus, o dar 600 eurų Pakistano piliečiui buvo grąžinti vėliau, todėl vyras patyrė tik 300 eurų turtinę žalą.

Sulaikytosios buvo perduotos tėvams, o tyrėjai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl atvirosios vagystės. Įtarimai padarius nusikalstamą veiką pareikšti dviem nepilnametėms.

Dvylikametės atžvilgiu bus priimtas nutarimas atsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą, nes ji nėra sulaukusi amžiaus, nuo kurio galima baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darykit ka nors

darykit ka nors portretas
malaletkos lietuves salavos o to uzsieniecio gaila atvaziavo zmogus i europos sajunga lietuva ir greiciau nei kokioj efiopijoj ji apvoge kazkokiu degradu atzalos na ir kas kad turejo grynuju bet tai jo pinigai tas nepilnametes savaitei prie radiatorio prisegti su duonos pluta ir vandens laso

Neaišku

Neaišku portretas
Tai ką, tas užsienietis eina sau gatve ir laiko rankoje tūkstančius???? Mergaitės pamatė ir pačiupo? O gal ir ne taip buvo, gal buvo siūlomas koks sandoris ir parodyti pinigai? Gal tas užsienietis nėra jau toks baltas ir pūkuotas? Manau, policija išsiaiškins, tikėkimės, kad neviliojo tų mergaičių žadant pinigų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių