Mylimąją žiauriai kankinęs recidyvistas: nereikia pūsti burbulo – sužalotą širdį irgi skauda

  • Teksto dydis:

31-erių panevėžietis iš meilės ir per meilę gavo devynerius metus kalėjimo. Ir taurūs jausmai nusikaltimo aplinkybių nepalengvino. Jos sunkinančios – norėdamas susigrąžinti buvusią mylimąją, maždaug parą užrakinęs kankino būdamas neblaivus. Anksčiau jis teistas už žmogžudystę, pasakojama LNK reportaže.

„Viskas prasidėjo birželio 5 dienos vakarą, o baigėsi tik kitą dieną – birželio 6-ąją. Smurtavo panaudodamas jėgą ir įvairius įrankius, tarp jų plaktuką“, – komentavo Panevėžio apygardos teisėjas Sigitas Bagdonavičius.  

Nusikaltimas dėl noro susigrąžinti moterį įvykdytas 2021 metais. Kad prasidėtų procesai, reikėjo visiems pasveikti, nes du iš trijų dramos dalyvių skrido iš trečio aukšto. Tik mylimojo kankinta moteris – ne. Bet ji ir taip per gyvenimą prisiskraidė, nes teigia dirbanti avialinijose.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Čia sulaužyta buvo, kraujas į smegenis išsiliejęs. Septyni dūriai peiliu“, – rodydama į kaklą pasakojo nukentėjusioji.

Ekspertai suskaičiavo maždaug trisdešimt peiliu ir plaktuku padarytų sunkių trauminių sužalojimų. Moteris ilgai gydėsi, liko pasekmių. Gerokai jaunesnis įsimylėjėlis sakė gydęsis dvasinius skausmus.

„Nereikia čia to burbulo pūsti, nes kai širdį sužaloja , irgi skauda, tai gali būti visam gyvenimui“, – žurnalistams sakė nuteistasis.

Čia sulaužyta buvo, kraujas į smegenis išsiliejęs. Septyni dūriai peiliu.

 

Meilės dramą viename Panevėžio daugiabučių stebėjo gal visas Panevėžys, nes liudytojai filmavo vieną po kito iš trečio aukšto krentančius vyrus ir vaizdais dalijosi. Kruvina moteris buvo matyti lange. Pareigūnai išsiaiškino, kad pro trečio aukšto langą pirmas išstumtas kaimynas, kuris norėjo kankinamą moterį užstoti. O paskui iššoko paliktos meilės auka, pasiryžusi nepasiduoti policijai.

„Pasitelkus ugniagesius, tiksliau ugniagesių bokštelį, buvo bandoma patekti į butą. Ir tuo metu iš to paties buto iššoko ir dar bandė pabėgti vyriškis, turintis peilį“, – sakė prokuratūros atstovė.

31-erių nuteistasis pripažintas recidyvistu. Kriminalinę biografiją pradėjo būdamas nepilnametis. Šis teistumas vienuoliktas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

...???

...??? portretas
ir dar panaikino mirties bausme- tik utilizuot tokius individus...

.

. portretas
31 metų, 11 kartų teistas ir už nuždymą ir laisvėj vaikšto?????? tai kiek už nužudymą sėdėjo - 3 mėnesius?

h

h portretas
ir tokios durnės stiuardesėmis dirba?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių