Originalus Klaipėdos ilgapirščių planas: į garažą – pro stoge išardytą angą

Palangos policijos pareigūnai tiria keistą ir, akivaizdu, iš anksto suplanuotą nusikaltimą – vagys į garažą įsibrovė išardę jo stogą.

Trečiadienį policijai pranešta, kad palangiškis neteko Bangų gatvėje esančiame garažų masyve savo garaže laikyto motociklo.

25 metų vaikinas rado savo garažo vartus išlaužtus, spyna gulėjo šalia nusikaltėlių paliktų įrankių.

Viduje nebebuvo šiemet jaunuolio įsigyto sportinio motociklo "Sherko" ir motociklininko šalmo.

Pranešęs apie nusikaltimą policijai nukentėjusysis nurodė patyręs 4,2 tūkst. eurų žalą.

Akivaizdu, kad vagys žinojo, kokio grobio tikisi, ir rado lengvesnį būdą įsibrauti į garažą nei laužtis prо vartus iš išorės. Jie išardė garažo stogo ir sienos sandūrą.

Per nedidelę angą vienas ar keli nusikaltėliai pateko į vidų, išlaužė vartus ir išgabeno motociklą.

Pradėję vagystės tyrimą policijos pareigūnai turi vilčių, kad netoliese įrengtos vaizdo įrašų kameros padės susekti vagis.

Policininkai jau yra sukūrę planą, kaip nusikaltėlius demaskuoti ir sučiupti. Todėl vagys dabar gali imti panikuoti.

Tuo metu motociklo netekęs vaikinas ir pats nesėdi sudėjęs rankų. Piktas ant vagišių nukentėjusysis kreipėsi į žmones per socialinius tinklus.

Praktika rodo, kad tokiu būdu dažniausiai pavyksta sulaukti tiesioginės ar netiesioginės nuorodos apie pagrobtą daiktą.

Akivaizdu, kad nusikaltėliai žinojo, kur laikomas jų nusižiūrėtas motociklas, ruošėsi nusikaltimui, turėjo informacijos apie saugų laiką, kada galės darbuotis garažų masyve nepastebėti.

Palangoje panašaus nusikaltimo seniai nebūta. Jau praėjo daug metų nuo kelių vagysčių, kurių metu nusikaltėliai išgriovė sieną ir pateko į kredito unijos patalpas, panašiai buvo apvogta ir viena parduotuvė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Df

Df portretas
Labai mazos bausmes,niekines tiesiog,jokio atgrasymo mechanizmo-ispudis jog valdininkai tiesiog dovanoja darbo vietas elementam!O gal cia planas valdzios,usa po 20 metu gautu..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių