Pareigūnai išsiaiškino, kas per nuotolinę pamoką gimnazijoje demonstravo lytinį organą

  • Teksto dydis:

Panevėžio apskrities pareigūnai išaiškino asmenį, kuris per nuotolinę pamoką demonstravo lytinius organus.

Pareigūnai nustatė, kad prie „Zoom“ platformoje vykusios pamokos prisijungęs ir lytinius organus demonstravęs jaunuolis, nėra tos klasės ir gimnazijos mokinys. Policijai anksčiau jaunuolis nebuvo žinomas.

Šiuo neapgalvotu elgesiu, galbūt nusprendęs papokštauti, jis užsitraukė gėdą. Taip pat sukėlė diskomfortą mokytojai ir mokiniams, sutrikdė veiklą pamokoje, ir turės prisiimti atsakomybę. Už nusižengimą jaunuoliui gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba areštas.

Kaip jau skelbta portale, nemalonus incidentas vasario 11 dieną įvyko vienoje Panevėžio gimnazijoje. Nuotolinėje matematikos pamokoje vyresniųjų klasių mokiniams, vienas iš prisijungusių asmenų demonstravo nepagarbą kitiems žmonėms – rodė savo lytinius organus.

„Kai mes visi jungiamės per internetą ir socialinius tinklus, viskas yra visada įmanoma. Ir čia – lygiai taip pat, nes nuotolinė pamoka „ZOOM“ aplinkoje. Suprantame, kad čia turbūt gali prisijungti ir įsilaužėliai – žmonės, sugebantys nulaužti kažkokias prieigas“, –  vasarį portalo žurnalistams sakė ugdymo įstaigos vadovė.

Pašnekovė pridūrė, kad gimnazijoje tokie dalykai yra netoleruojami – virtualios pamokos čia yra labai aiškiai apibrėžtos taisyklėmis, laikomasi visų reikalavimų. „Netoleruojame tokių apraiškų, todėl iš karto informuojame policiją, nes turime užbėgti įvykiams už akių ir išsiaiškinti, kas taip elgiasi. Toks atvejis gimnazijoje – pirmasis“, – kalbėjo ugdymo įstaigos direktorė.

Po įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo pornografinio turinio dalykais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paf

Paf portretas
Galima pagalvoti kad nieks niekada nėra matę to pimpalo išdykėlio pupulio...

Anonimas

Anonimas portretas
Gal is tu nevykeliu partijos?

Na va kaip gerai

Na va kaip gerai portretas
Surado ir paaukles gerai iskrypeli
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių