Pareigūnai karantino pažeidėjus ir toliau drausmina baudomis

  • Teksto dydis:

Dėl karantino taisyklių pažeidimų per parą nubausti 85 žmonės, BNS ketvirtadienio rytą sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Antradienį nubaustųjų buvo šiek tiek daugiau – 95, pirmadienį – 82.

Administracinių nusižengimų kodeksas asmenims už tokius pažeidimus numato baudą nuo 500 iki 1 tūkst. eurų, juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo 1,5 tūkst. iki 6 tūkst. eurų. Pirmą kartą skiriama pusė minimalios baudos.

Iš viso nuo tada, kai įgijo teisę surašyti administracinio nusižengimo protokolus už karantino taisyklių pažeidimus, policija nubaudė daugiau nei 1,5 tūkst. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

F

F portretas
Sendien prasilenkiau su farais baltu pr jie vairavo karalele ir buvo be kaukiu

Drausmina...

Drausmina... portretas
Rimtai drausminkit, tuos kurie save įžūliai laiko išskirtiniais ir trumpina savo darbo grafikus tuos, kurie bjauriai žiaumoja seime, net įžūliai piktindamiesi ( seimūnas L.), jog kliudo ramiai paėsti. Siūlo žurnalistus vyti lauk. "dievukai", BE JOKIOS sąžinės. O, ko gero, bus nubausti virtuvės darbuotojai. Jau neskaitant, kad pilna amoralumų, pilna neteisybės pažaduose, leidžiant - neleidžiant vaikus į privalomąją tarnybą. Gal todėl ir vyksta pasauly apokalipsiniai reiškiniai. Juk visi paprasti mirtingi. Duok Dieve, kad YPAČ VALDANTIESIEMS, atbustų tyra sąžinė, atsirastų saikas, dora. Sveikatos, Dievo palaimos VISIEMS.

Jonas

Jonas portretas
Arteja rinkimai, o jus nebijot, kad daugelis LR pilieciu saviizoliuosis ? Ypac bausti trikoju, karantino pazeidimu ir t.t.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių