Pareigūnai sulaikė tris vyrus, norėjusius apiplėšti A.Šedžių

Policijos pareigūnai sulaikė tris vyrus, prieš metus dalyvavusius pasikėsinant apiplėšti Seimo narį Andrių Šedžių, ketvirto įtariamojo ieškoma.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, du įtariamieji sulaikyti ir suimti vasario 17 dieną. Tai už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis teistas 30-metis šiaulietis R.S. ir keletą kartų už vagystes teistas šilutiškis 23 metų R.P.

Per tyrimą nustatyta, kad kartu su jais apvogti Seimo nario namus kėsinosi dar du asmenys. Vienas jų, 19-metis šiaulietis D. S. jau nuo praėjusių metų gegužės pabaigos buvo suimtas dėl kito nusikaltimo, viešosios tvarkos pažeidimo ir sveikatos sutrikdymo.

Dar vienas kėsinimusi apvogti A.Šedžiaus namus įtariamas vyras ieškomas. Tai už vagystes ir dokumentų klastojimą jau teistas 28 metų šiaulietis Deividas Dubinas.

Kėsinimasis apvogti Seimo nario namus Šiauliuose užregistruotas 2009 metų gruodžio 6-osios naktį.

Apie pusę trijų A.Šedžius, miegojęs antrajame namo aukšte, nubudo, pažadintas triukšmo apačioje. Išgirdęs laiptais sėlinančius kažkieno žingsnius, suprato, kad name - svetimi žmonės. Jis užrakino kambario duris, iš seifo pasiėmė savigynai turimą ginklą ir suriko, kad turi ginklą. Užpuolikai paspruko.

Iškviesti policijos pareigūnai konstatavo, kad į vidų nusikaltėliai pateko perlipę maždaug dviejų metrų aukščio tvorą ir iš alpinariumo paimtu akmeniu išdaužę į kiemo terasą vedančių durų stiklo paketą.


Šiame straipsnyje: Andrius Šedžiusvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

vaiva

vaiva portretas
Nu kiek tas Šedžius gali lįsti į visuomenę. jau atsibodo ir jau nebesinorisi žiūrėti į tą jo feisą. jau tiek nori viešumos, kad kur tiktai bepažiūrėsi visur jis-Šedžius. Tai per televiziją, tai dienraščiuose, jau nebeįmanoma jau ir televizoriaus įsijungti, greitai reikės žiūrėti vien rusų kanalus, nes Lietuvoj nebeturi apie ką berodyti.

Kaunas

Kaunas portretas
Matyt tos moksleives,kuri uz ji dvigubai jaunesne draugeliai ilindo ;)

jei žmogų

jei žmogų portretas
apiplešė, reiškia jis PATS nesąžinin gas, kažką apgavo, mąstydamas, jog niekas nematė, nežino. Ar net linki kažkam būti apgautam, ar NORI apgauti............. Taigi-PATS kaltas, o vagys, tai tik jo valios ,,vykdytojai''.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių