Pereiti į pagrindinį turinį

Pareigūnams įkliuvo teisių klastotę pateikęs kanadietis

2016-11-22 08:46
DMN inf.

Pareigūnai pirmadienį sulaikė į Lenkiją išvažiuojančius Lietuvos ir Kanados piliečius. Pirmasis pateikė kitam asmeniui išduotą lietuvišką pasą, antrasis – suklastotą kanadietišką vairuotojo pažymėjimą.

VSAT nuotr.

Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Marijampolė - Suvalkai, pasieniečiai sustabdė automobilį „Opel Astra“ lietuviškais numeriais. Be kitų asmenų, juo vyko ir 18-mečiui Lietuvos piliečiui išduotą pasą pateikęs asmuo. Dokumentas nėra paskelbtas kaip pavogtas ar pamestas. Patikros metu pareigūnams kilo įtarimų, kad jį pateikęs vyras nėra tikrasis paso savininkas.

Apklausos metu jis jau prisistatė 19-os metų kauniečiu. Pasieniečiai keleivį sulaikė ir uždarė į areštinę. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. „Opel Astra“ vykusiems asmenims leista tęsti kelionę į Lenkiją.

Toje pačioje vietoje Kalvarijos pasieniečiai sustabdė ir automobilį „Opel Vectra“ lietuviškais numeriais. Jį vairavo į Lenkiją išvažiuojantis 43-ejų Kanados pilietis, turėjęs tvarkingus dokumentus, išskyrus vieną.Pareigūnai nustatė, kad užsieniečio pateiktas Kanados vairuotojo pažymėjimas yra suklastotas.

Dėl šio atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o vairuotojas uždarytas į areštinę. „Opel Vectra“ saugomas Kalvarijos užkardoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų