Pasieniečiams įkliuvo baltarusis: jaudinosi dėl lūpų blizgio ir blakstienų tušo

  • Teksto dydis:

Kenos užkardos pasieniečiai baltarusio vairuoto automobilio „Toyota Avensis Verso“ bagažinėje aptiko paslėptų kosmetikos prekių. Įvairių rūšių dekoratyvinės kosmetikos priemonės, įtariama, yra pagamintos pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises.

Pirmadienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Kenos pasienio užkardos pareigūnai ties Vilniaus rajono Kalvelių kaimu, Šumsko miestelyje, patikrinti sustabdė automobilį „Toyota Avensis Verso“ baltarusiškais numeriais. Ši vieta yra netoli sienos su Baltarusija.

Vairuotojas, 59-erių Baltarusijos pilietis, Lietuvoje buvo teisėtai ir turėjo tvarkingus asmens bei mašinos dokumentus, tačiau pateikdamas juos akivaizdžiai jaudinosi. Pasieniečiai dėl to patikrino ne tik jo ir automobilio dokumentus, bet „Toyota Avensis Verso“.

Paaiškėjo, kad bagažinės ertmėse baltarusis slėpė kosmetikos priemonių su galimai padirbtais vardiniais ženklais. Tai – makiažo pagrindas „Mac Studio“ (24 vnt.), blakstienų tušas „Dior“ (131 vnt.), blakstienų tušas YSL (60 vnt.), makiažo pagrindas „Chanel Subli Mine“ (24 vnt.), lūpų blizgis „Chanel“ (96 vnt.). Muitinės duomenimis, tokių originalių prekių vertė yra beveik 9 tūkst. eurų.

Baltarusį, jo automobilį ir kosmetiką pasieniečiai perdavė Kenos muitinės pareigūnams, kurie atlieka tolimesnį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių