Pasienyje su Baltarusija nefiksuota neteisėtų migrantų

  • Teksto dydis:

Lietuvos pareigūnai pasienyje su Baltarusija praėjusią parą nefiksavo nė vieno į šalį bandžiusio patekti migranto, pirmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Latvijos pasienyje sekmadienį fiksuoti 43 bandymai neteisėtai kirsti sieną, Lenkijos pareigūnai į šalį šeštadienį neįleido 34 migrantų.

Iš viso į Lietuvą nuo šių metų sausio neįleista beveik 11,2 tūkst. neteisėtų migrantų.

Nuo praėjusių metų rugpjūčio 3 dienos, kai Lietuvos pasieniečiai įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų iš Baltarusijos į šalį neįleista beveik 19,3 tūkstančio. Dalis užsieniečių į Lietuvą patekti bandė ne vieną kartą.

VSAT teigia, kad Baltarusijos pareigūnai aktyviais veiksmais prisideda prie neteisėtos migracijos į Lietuvą ir Europos Sąjungą.

Praėjusiais metais iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
taigi Batka nori atstatyt tranzitą per Klaipėdą, todėl kol kas pridarė migrantų trasą. Bet mūsų kaušai vyriausybėj ir seimo užsienio reikalų komitete argi ,,daleis" tokį dalyką kaip taršų tranzito per Klaipėdą atstatymas?:D) Ir asilas žygis P. gryžo kažkur trumpam pasėdėjęs ant ,,nusiraminimo kėdutės" . Toliau kvailystes krėst. Ir Kasčiunas vis dar jaučiasi galingiausios, bet mums nežinomos:D) pasaulyje armijos vadu Atsikvėpkit kol kas pasieniečiai, greit vėl atsidarys maršrutai. Kai Aliaksandrui truks kantrybė terliotis su šitais pridurkais :D)

Anonimas

Anonimas portretas
O ko tie murziai Rusijoje ar Baltarusijoje neuzsibuna? Gi laisve tenai, demokratija, stabilumas…

ai

ai portretas
man labiau rupi, kad mano katinas i mano darza nesiktu, o ne kazkokie emigrantai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių