Iš penkto aukšto iškrito 14-metė: bute – narkotikai, sulaikyti keturi vaikinai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį ankstį ryte Joniškyje per daugiabučio langą iškrito keturiolikmetė mergina, o aiškinantis šį įvykį policija sulaikė keturis narkotikų turėjusius vaikinus.

Pasak Šiaulių apskrities policijos, pro Draugystės gatvėje esančio daugiabučio namo penkto aukšto langą nepilnametė iškrito apie 6 valandą.

Dėl patirtų daugybinių sužalojimų ji nuvežta į Respublikinę Šiaulių ligoninę ir paguldyta į Vaikų intensyvios terapijos skyrių.

Tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėję policijos pareigūnai nustatė, kad bute, iš kurio iškrito mergina, tą naktį buvo girtaujama.

Atvykus policijos pareigūnams, aštuoniolikmetis buto šeimininkas, kurio mama išvykusi į užsienį, buvo rastas pas draugus.

Apžiūrėję butą, pareigūnai aptiko maišelį su septyniais folijos ritinėliais, kuriuose buvo žalios spalvos augalinės kilmės, įtariama, narkotinė medžiaga – marihuana.

Buto šeimininkas ir dar vienas devyniolikmetis buvo uždarytas į areštinę.

Policijos pareigūnams beieškant aštuoniolikmečio, taip pat buvo sulaikytas ir dar vienas jo bendraamžis. Vienoje Žemaičių gatvės laiptinėje sustabdytas vaikinas elgėsi neadekvačiai ir kalbėjo nerišliai, todėl buvo nugabentas į policijos komisariatą.

Komisariate jį apžiūrint, apatiniuose drabužiuose buvo rasta 12 paketėlių, įtariama, taip pat su marihuana.

Ta pačiame Žemaičių gatvės name pareigūnai užėjo ir į dar vieną butą. Jame policininkai rado 147, kaip įtariama, psichotropines tabletes bei du paketėlius su, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Šiame bute taip pat buvo sulaikytas dar vienas aštuoniolikmetis.

Anot policijos, visiems sulaikytiesiems buvo pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Morta

Morta portretas
Žiaurus pasaulis.Apleistumo,skyrybų,vaikų paauglių nepriežiūros pamokos. Iš penkto aukšto iškrist ir dar liktų gyva. Stebuklas tikiuosi tėvai atsigręš į mergaitę ir jai padės neliks ji invalidė.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas per prievartą merginos manau neatvedė ir per prievartą neprigirdė ir narkotikų nesuleido. Manau mergina pati kaltą ir kur jos tėvai, kad 6 ryto nėra namie.

V

V portretas
Gėda!!!!! Kaimynams irgi turi būt GĖDA. Kad bijodami dėl savęs - nesugebėjo triukšmautojus laiku sustabdyti. Labai nusivyliau šia žinia -dar yra kiek abejingų piliečių. Jei mergina pasveiks, turi kardinaliai keisti draugus. Ne tas draugas su kuriuo linksminies, o su kuriuo yra saugu ir kuries nieko nedaro prieš tavo valią. Atsakymas tau devinciam rozinius akinius . Ir ka kaimynai? Iskviecia policija. Nu ir? atvaziuoja ir nenori prasideti su nepilnameciais ,pasiulo gyventi draugiskai ir ate. O policijos pareigune 20 mete su ilgais melynais nagais ir pavardesgalune yte,aite,tave dar gyvenimo moko.Tai kad astibuskite ,policija jus nuo siautejanciu nepilnameciu neapsaugos ir nieko nepadarys. Valio policijos reformai ir panaikintiems nepilnameciu inspektoriams. Bananu respublika.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių