Plinta šiurpus vidury dienos užpultos moters pasakojimas: griebė už gerklės ir veido

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta moters pasakojimas ir nuotrauka, kurioje ji paplūdusi kraujais. Jonavietė pasakoja buvusi užpulta iš pasalų, kai nusprendė pabėgioti lauke. Dėl įvykio pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, aiškinasi aplinkybes.

„Mamos! Moterys! Saugokite savo mergaites ir save! Aš tik išbėgau pabėgioti vidury dienos ir mane užpuolė... Griebė už gerklės, už veido, uždengė akis, prisėlino iš nugaros. Nežinau, kaip, bet išsinėriau ir spėjau pabėgti!“ – socialiniame tinkle rašė jauna moteris.

Pasak jos, maždaug 18-19 metų užpuolikas buvo apsivilkęs prekinio ženklo „Adidas“ pilkos spalvos viršutiniu drabužiu, juodomis to paties prekinio ženklo kelnėmis, avėjo „Nike“ sportinius batelius.

Mamos! Moterys! Saugokite savo mergaites ir save!

Kaip portalui patvirtino Policijos departamento atstovė Revita Janavičiūtė, pareigūnams buvo pranešta, kad Jonavoje, Panerių gatvėje, ant Geležinkelio tilto, nepažįstamas vaikinas griebė merginai už veido, atėmė ausinukus ir pasišalino.

Po minėto įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo, aiškinasi aplinkybes. Pastarąją nusikalstamą veiką įvykdžiusiam asmeniui gali grėsti areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Panerių barako fauna,aš ten eiti bijočiau,o moteris drąsiai su ausinukas,mieloji,bėgiojimui geriau Sodų g.tvenkiniai tai bent žmonių daugiau ir fauna kita.

Valstieciams

Valstieciams portretas
Kaimieciai, o ko jus tikites riinkdami kaimo valstiecius i valdzia? Ka isrinkote, ta ir turite. Kreipkites pas menta, tas dabar tapo premjeru, tai gal pades.

Visos lietuvos moterims

Visos lietuvos moterims portretas
Greiciausiai tik isprievartauti norejo: i burna, i syse, i uzpakali. Sunkus laikai dabar atejo, tai nieko nepadarysi. Mielos moterys, dekites burkas ant galvu slepdamos savo veidus bei slepkite savo slaunis, krutine - neleiskite prievartautojams pakilti norui
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių