Po Lenkijoje aptiktos daugyklos – pyktis: sakote, kad Lietuvoje per brangu pirkti, štai pigumo kaina

  • Teksto dydis:

Lietuvą nelegalių daugyklų skandalai purtė nuo praėjusios vasaros, o šįkart tokia daugykla aptikta Lenkijoje. Internautai piktinasi neatsakingu žmonių elgesiu, o gyvūnų mylėtojai sako, kad tokie verslai vis dar klesti dėl žmonių noro keturkojus įsigyti kuo pigiau.

„Rasta „Legali daugykla“ Lenkijoje... Savininkas daugelio kinologijos asociacijų vadovas! Ar matote, kaip jie laikomi? Sakote, kad Lietuvoje per brangu pirkti, ieškote Lenkijoje, štai jums pigumo kaina. Kiek dar įrodymų reikės pateikti, kad nustotumėte remti daugintojus? – klausė gyvūnų globos „Nuaras“ atstovai.

Po įrašu feisbuke pasipylė pasipiktinusių internautų komentarai.

„Mes patys kalti, jau nebetinka paprastas šuniukas, reikalingas vis mandresnis. Nebūtų paklausos, nebūtų ir pasiūlos!“ – rašė Nijolė.

„Vargšai gyvūnai, negalintys pasipriešinti“, – apmaudo neslėpė Rimantė.

Tačiau buvo ir tokių internautų, kurie siūlė nepirkti veislinių gyvūnų ir džiaugtis keturkojais, kuriuos galima paimti iš prieglaudų. „Baisu. Nepirkite, imkite iš prieglaudų, visas civilizuotas pasaulis taip daro, nebūkite atsilikę laukiniai“, – nuomone dalijosi Aurelija.

„Manau tam galo nebus... Maža kam tai rūpi išties... Niekas negina gyvūnų teisių, apart paprastų žmonių“, – nevilties neslėpė internautė Viktorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
Ir cento reklama sakė pienas yra pienas. Kuo skiriasi tas šuniukas iš kur pirktas. Jei galima pigiau. Jei lenkijoj nebūtų pigiau tai ko prekybcentriai lietuvių apgulti. Visur rinkos ekonomika.

Estas

Estas  portretas
Suknisti degradai

Anonimas

Anonimas portretas
Autoriui. Svetimybes ausi rezia.. turim savo lietuviska zodi.. veisykla...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių