Po muštynių lošimų automatų salone – policijos kratos: pas kaltininkus rado narkotikų ir šaudmenų

  • Teksto dydis:

Po muštynių Alytaus lošimų automatų salone kratas pas įtariamuosius atlikę policininkai pas įtariamuosius aptiko narkotikų, ginklų ir šaudmenų.

Spalį S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje esančiame lošimų automatų salone lankytojai sukėlė muštynes. Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nustatyti įtariamieji, iš Alytaus kilę vyrai (g. 1982 m., 1983 m. ir 1997 m.) siejami su organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis, pranešė Alytaus apskrities policija.

Per kratas ketvirtadienį pas du įtariamuosius rastos galbūt narkotinės ar psichotropinės medžiagos, hašišas ir marihuana, taip pat svarstyklės, šaunamasis ginklas, keliolika šaudmenų.

Vienas iš įtariamųjų (g. 1982 m.) už įvairius nusikaltimus (nužudymą, papirkimą, nesunkų sveikatos sutrikdymą, viešosios tvarkos pažeidimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti) teistas šešis kartus.

Policijos nuotr.

Be to šiam asmeniui buvo ne kartą taikytas anksčiau galiojęs Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas.

Antrasis vyras (g. 1983 m.), kuriam dėl incidento pasilinksminimo vietoje buvo pareikšti įtarimai, dėl neteisėto laisvės atėmimo įvairių seksualinio ir smurtinio pobūdžio nusikaltimų – teistas užsienyje. Jam taip pat buvo taikytas anksčiau galiojęs Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas.

Jauniausias įtariamasis (g. 1997 m.) anksčiau neteistas, tačiau policijai žinomas, kaip ir jo bendrams, jam taip pat buvo taikytas anksčiau galiojęs Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos Alytaus apylinkės prokuratūra.


Šiame straipsnyje: muštynėsnarkotikaiginklai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Visiškas absurdas

Visiškas absurdas portretas
Rado šieno ar rūgštynių gabalėlį... Svarstyklių niekas turėti nedraudžia....ginklas savigynai....juk policijos pareigūnai irgi ginkluoti eina....tai ir juos reikia bausti.... Toks debilizmas....arba noras parodyti kaip mes dirbam...

Tai matyt

Tai matyt portretas
Laisvės parcijos nariai:))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių