Pereiti į pagrindinį turinį

Policija patvirtino: sudegusiame automobilyje rasti palaikai – 17-metės panevėžietės

2013-09-26 12:51
BNS inf.
Policija tiria išžaginimą, kuriuo kaltinamas nepilnametis
Policija tiria išžaginimą, kuriuo kaltinamas nepilnametis / Shutterstock nuotr.

DNR tyrimai patvirtino, kad sudegusiame automobilyje Panevėžio rajone prie miško Keravos kaime rasti palaikai yra pagalbos prašiusios ir jos nesulaukusios 17-metės panevėžietės.

Tyrimus atliko Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro darbuotojai, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Šeštadienį Panevėžio rajone buvo įvykdyta žiauri žmogžudystė, kai, kaip manoma, 17-metė buvo pagrobta, išžaginta ir vėliau sudeginta kartu su automobiliu miške. Mergina prieš tai skambino į Bendrąjį pagalbos centrą, tačiau centro specialistams nepavyko nustatyti jos buvimo vietos, nes, manoma, jog ji skambino iš telefono, kuriame nebuvo SIM kortelės.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, tiriantys žmogžudystės Panevėžio rajono Keravos kaime aplinkybes, šeštadienį sulaikė du nusikaltimu įtariamus asmenis.

Sulaikytas 1980 metais gimęs panevėžietis J.J., nedirbantis, blaivus, anksčiau penkis kartus teistas, teistumai išnykę, ir 1991 metais gimęs Panevėžio rajono gyventojas bedarbis D.A., jam nustatytas 0,3 promilės girtumas. Anksčiau jis keturis kartus teistas už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimus, narkotines medžiagas.

Įtariamiesiams skirta kardomoji priemonė – sulaikymas 3 mėnesiams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų