Policija sulaikė kyšį davusį vilkiko vairuotoją iš Lenkijos

  • Teksto dydis:

Policijos pareigūnai Druskininkuose sulaikė Lenkijos pilietį, kuris siekdamas išvengti administracinės atsakomybės pareigūnams davė kyšį.

Kaip pranešė Alytaus apskrities policija, penktadienį, apie 22 val. 10 min. Druskininkuose Lenkijos Respublikos pilietis J. L., gimęs 1965 metais, siekdamas išvengti atsakomybės už tai, jog nepaisė ženklo, draudžiančio toje vietoje krovininių automobilių eismą, patrulių tarnybiniame automobilyje tiesiogiai pasiūlė dviems pareigūnams duoti 200 Lenkijos zlotų (apie 48 eurų) kyšį ir pinigus padėjo ant vieno ir patrulių kelių.

Įtariamasis už bandymą papirkti pareigūnus sulaikytas, apie tai informuota Užsienio reikalų ministerija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Lenkas ir davė pinigus kuro išlaidoms už palydėjimą į teisingą kelią. Bet čia policinė valstybė, reikia kelti tarptautinį skandalą ir demonstruoti savo "sąžiningumą". Klaipėdoje apyl. teisme dirba aferistė teisėja V.Olcvikienė verta kalėjimo už ne tokius nusikaltimus, kartu su antstoliu A.Selezniovu ir nieko, nes vykdo valstybinę slaptą užduotį "nukenksminti prakutusius".

vaziavo

vaziavo portretas
krovininiu ten kur draudziama? tai ar buvo sunku paklydusi palydet i jam skirta kelia? kam to triuksmo, jis nedriftino , ne pasivezint vaziavo, o tiesiog galejo paklysti uzsienietis juk.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių