Policija sulaikė savadarbį ginklą turėjusį senjorą

  • Teksto dydis:

Policijai perduoti rasti ginklai ir šoviniai, sulaikytas savadarbį šaunamąjį ginklą turėjęs senjoras, šeštadienį skelbia Policijos departamentas.

Ketvirtadienį Kaune, Partizanų gatvėje esančiame bute policija rado ir paėmė savadarbį ginklą bei į areštinę uždarė 1932 metais gimusį vyrą.

Penktadienį Vilniuje, miške, esančiame ties Plytinės gatve, 1982 metais gimęs vyras rado užkastą revolverį. Ginklą paėmė policijos pareigūnai, jį radęs vyras buvo apklaustas.

Tą pačią dieną Trakų rajone esančiame Senosios Būdos kaime, sodybos kieme, rastas paslėptas stiklainis, kuriame buvo 21 šovinys. Dėl įvykio apklaustas 1963 metais gimęs vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuolis senuolis, jei sugeba pasidaryti šaunamąjį ginklą. Čia reikia specialių žinių ir įrangos, buitiniais įrankiais jo nepasigaminsi. Nebent kokią "šaratufkę", kur mes vaikystėje darydavome. Bet greičiausiai tai buvo nupjautavamzdis šautuvas, puikus ginklas savigynaI. Velniškai efektyvus dalykas...

Klaustukas

Klaustukas portretas
Kas pames tas ir atras,o jeigu radai...tai pamesk,kad kiti atrastu,ir butu apklausiami kodel rado.O pinigu pamestu ar uzkastu,nerasite,ir nereikes nieko apklausti...

aha

aha portretas
aha....randa.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių