Prie Pravieniškių pataisos namų sulaikytas telefonus per tvorą permetęs vyras

  • Teksto dydis:

Šeštadienį prie Pravieniškių pataisos namų buvo sulaikytas telefonus nuteistiesiems per tvorą permetęs vyras.

Kaip pirmadienį pranešė Kalėjimų departamentas, Pravieniškių pataisos namų pareigūnai du įtartinus asmenis pastebėjo trečiojo sektoriaus prieigose, sėlinančius mišku link tvoros.

Vienas iš asmenų tuomet priėjo prie tvoros ir permetė tris lipnia juosta apvyniotus ir virvelėmis parištus paketus, kitas – stebėjo aplinką.

Permetę daiktus asmenys pradėjo bėgti į mišką, vieną jų pareigūnai sulaikė bene iškart, tačiau antrajam pavyko pasislėpti.

Pasak departamento, sulaikytas Krekenavos gyventojas jau ir anksčiau buvo baustas už permetimus į pataisos namus. Šįkart jis pripažino paketuose permetęs aštuonis ar devynis mobiliuosius telefonus.

Pataisos namų teritorijoje pareigūnai netrukus aptiko vieną paketą, kuriame buvo du telefonai ir du įkroviklio laidai.

Kalėjimų departamento atstovė Irmina Frolova BNS informavo, kad, tikėtina, kitus paketus spėjo pasiimti jų laukę nuteistieji.

Draudžiamus daiktus permetusiam asmeniui gresia bauda nuo 1,3 tūkst. iki 3 tūkst. eurų. Jeigu tarp neteisėtu būdu perduodamų daiktų nėra narkotikų ar kitokių psichiką veikiančių medžiagų, pažeidėjui būna taikoma tik administracinė atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nokia

Nokia portretas
Tie du maziukai dar siaip taip,bet kaip plyta reiktu i subine susivaryt per patikrinima?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių