Pereiti į pagrindinį turinį

Radviliškiečio namuose apsilankė „Aras“ – išgabeno sprogmenis, kardus, granatsvaidį ir kitus ginklus

2024-10-23 09:01

Radviliškio gyventojo name rasta, kaip įtariama, sprogmenų ir įvairių ginklų.

Asociatyvi BNS nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį, apie 14 val., Vaižganto gatvėje, 63 metų vyro name rasta daiktų, panašių į sprogmenis.

Buvo įvestas saugumo užtikrinimo priemonių planas „Skydas“, tokiu atveju į įvykio vietą paprastai atvyksta visos specialiosios tarnybos – policija, ugniagesiai, greitosios medikai.

Į įvykio vietą atvykę Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai rado ir paėmė granatsvaidį, konteinerį šaudmenims, artilerijos sviedinį bei 28 peilius, keturis kardus, žeberklą, kuoką ir mačetę.

Visi radiniai perduoti specialistams, jie turės pateikti savo išvadas dėl jų priklausomybės ginklų ir šaudmenų kategorijai.

Apie galbūt nelegalią prekybą pareigūnams pranešta per policijos virtualų patrulį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno, siuntė, panaudojo ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų