Šiurpi moters paieškų atomazga Šeduvoje: subadytas lavonas rastas po vyro lova

  • Teksto dydis:

Radviliškio rajone rasta gruodžio pabaigoje dingusi moteris – manoma, kad ji buvo nužudyta.

51 metų moters kūnas su durtinėmis-pjautinėmis žaizdomis buvo rastas pirmadienį 9.20 val. bute Šeduvoje, pranešė policija.

Palaikai gulėjo sofos-lovos patalynės dėžėje.

Moteris nuo praėjusių metų gruodžio 27 dienos buvo ieškoma kaip dingusi be žinios.

47 metų įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

LNK reportažas:

Kaip skelbia Šiaulių apskrities policija, Šeduvos gyventojos artimieji pasigedo prieš Naujuosius metus. Į policiją sausio 3-ąją paskambinusi jos dukterėčia pranešė, kad, nors jos teta ir linkusi piktnaudžiauti alkoholiu, tačiau visada pranešdavo apie savo buvimo vietą.

Sofos-lovos patalynės dėžėje jie aptiko moters kūną, ant kurio buvo matyti smurto žymės.

Šįkart savo gimtadienio išvakarėse, 2021 metų gruodžio 27-ąją, iš namų išėjusi moteris čia nesirodė jau septynias paras, jos mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Moters paiešką pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai lankėsi galimose jos buvimo vietose, bendravo su jos pažįstamais. Vieno jų pareigūnams nesisekė surasti.

Sausio 10-osios rytą vyras buvo rastas savo namuose, esančiuose Šeduvoje. Jis buvo blaivus, tačiau, anot pareigūnų, elgėsi įtartinai.

Bute tvyrantis kvapas pareigūnus privertė atidžiau pažvelgti į aplinką. Sofos-lovos patalynės dėžėje jie aptiko moters kūną, ant kurio buvo matyti smurto žymės. Tai buvo ieškomos šeduviškės kūnas.

Ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios perkvalifikuotas į tyrimą dėl nužudymo. Buvo sulaikytas 47 metų buto šeimininkas, antradienį bus sprendžiama dėl jo suėmimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam[ai]--- ,,legalizuokit prostitutes,,,

tam[ai]--- ,,legalizuokit prostitutes,,, portretas
jeigu legalizuos prostitutes ,,,nei seime ,nei vyriausybej --nebeliks kam dirbt....visi ir visos prostitutes iseis ,,,dirbt,, pagal savo tikraja profesija....

Vila

Vila portretas
Manoma,kad buvo nuzudyta? Cia kas, juodas jumoras? Rasta po lova visa subadyta ir "manoma...."? Kada zurnalistai nustos rasyti nesamones! Moteris pati susibade ir palindo po lova?

...

... portretas
Legalizuokit prostes ir maziau bus nusikaltimu pries moteris
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių