Pereiti į pagrindinį turinį

Per savaitę apie galimus aplinkosaugos pažeidimus gauta beveik 400 pranešimų

2022-04-04 14:13
ELTOS inf.

Per savaitę, kovo 28–balandžio 3 dienomis, Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 386 pranešimus. Ne darbo metu gauti 249 pranešimai. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus 46 kartus, sakoma AAD pranešime.

Asociatyvi AAD nuotr.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta aštuoniolika kartų, medžioklės – devynis kartus. Dėl atliekų deginimo kreiptasi 24 kartus, netinkamo atliekų tvarkymo – 45, nuotekų – vienuolika, vandens taršos – septynis, neteisėtų kirtimų – septyniolika, oro taršos – devynis, kitos taršos – septynis, miškų – penki, vandens apsaugos juostų pažeidimų – keturis, žolės deginimo – vieną, nukeltus gandralizdžius – du, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 33 kartus.

Dėl į autoįvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 137 kartus (praėjusią savaitę – 113), dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais – 57 kartus (praėjusią savaitę – 59).

Iš ne darbo metu gautų 249 pranešimų 46 buvo skubūs, iš jų 115 pranešimai buvo gauti savaitgalį ir 134 darbo dienomis po darbo valandų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų