Per savaitę apie galimus pažeidimus aplinkosaugininkai gavo virš 300 pranešimų

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, sausio 24–30 dienomis, Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 309 pranešimus. Ne darbo metu gauta 117 pranešimų. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus devyniolika kartų.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta šešis kartus, medžioklę – keturiolika kartų. Dėl atliekų deginimo kreiptasi 22 kartus, netinkamo atliekų tvarkymo – devyniolika, nuotekų – keturiolika, vandens taršos – devynis, neteisėtų kirtimų – septynis, oro taršos – šešis, pranešimų apie sumedžiotus vilkus – keturis, nukeltus gandralizdžius – keturis, kitos taršos – tris, miškų – penkis, avarijų – du, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 36 kartus.

Dėl į autoįvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 113 kartų (ankstesnę savaitę – 94), dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais – 45 kartus (ankstesnę savaitę – 35).

Iš ne darbo metu gautų 117 pranešimų devyniolika buvo skubūs, iš jų 50 pranešimų buvo gauta savaitgalį ir 67 darbo dienomis po darbo valandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių