Šiaulių automobilių prekeiviams – įtarimai ridos klastojimu ir neteisėta veikla

  • Teksto dydis:

Šiaulių teisėsauga išaiškino naudotų automobilių prekeivius, kurie, kaip įtariama, klastojo ridą ir vertėsi neteisėta veikla, pranešė Šiaulių apskrities policija.

Įtarimai ikiteisminiame tyrime pareikšti keturiems Šiaulių gyventojams. Nustatyta, kad vienas jų vykdavo į Vokietiją ir Olandiją bei iš ten į Lietuvą gabendavo automobilius. Kitas įtariamasis atsukdavo jų ridos skaitiklį, kad automobiliai atrodytų patrauklesni pirkėjui. Dar du įtariamieji automobilius pardavinėdavo.

Automobilius iš užsienio gabenęs šiaulietis, policijos teigimus, turėjo ir autoserviso įmonę, taip pat dirbusią nelegaliai. Čia buvo remontuojami iš užsienio vyro pargabenti ir pardavimui skirti automobiliai.  Autoservise teisėsauga išaiškino, kaip įtariama, nelegaliai dirbusį vyrą.

Lapkričio 28-ąją Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai šiame autoservise rado išardytą be valstybinių numerių automobilį "BMW X5", kurio kėbulo identifikavimo numeriai buvo su klastojimo požymiais. Nelegalaus autoserviso savininkui pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Perekupas ne žmogus

Perekupas ne žmogus  portretas
Visi perekupai atsukineja, parvaro dyzeli 10metu su 350_400tkst rida pasuka iki 150, vietiniai durneliai perka paskui pisas, sako nepatikimos mašinos. Pažiūrėkit kokios ridos vokieciuos. 10metu dyzelinu.

Blinda

Blinda portretas
Tokiems uz spidometru atsukinejima galetu buti grieztesnes baudos

visi

visi portretas
atsukineja tuos spidometrus ir gan zenkliai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių