Šiaulių rajone – veiksmo filmą primenanti istorija

  • Teksto dydis:

Šiaulių rajone nuo policijos spruko kontrabandininkas. Kuomet atitrūkti nepavyko ir policija vairuotoją sustabdė, šis padegė cigaretėmis prigrūstą savo BMW. Mašina sudegė, o štai cigarečių – tik dalis.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, automobilį „BMW 320“ vairavęs vyras patikrinimui buvo sustabdytas apie vidurdienį, nes, anot pareigūnų, keistai manevravo kelyje.

Prie automobilio vairo sėdėjęs 1979 metais gimęs vyras pareigūnams pateikė vairuotojo pažymėjimą ir automobilio dokumentus, jis buvo blaivus.

„Paprašytas atidaryti bagažinę jis liko taip pat ramus ir patikinęs, kad tuoj bagažinę atidarys, staiga pasisuko į automobilio galą ir ištiesė ranką, lyg norėdamas padėti patikrintus dokumentus. Ir tada iš automobilio pasipylė dūmai. Pareigūnė dar spėjo pamatyti, kad automobilio gale buvo trys permatomi plastmasiniai buteliai“, – rašoma policijos pranešime.

Įsiplieskusi ugnis netrukus apėmė visą automobilį, o jo vairuotojas pareigūnams aiškino, kad transporto priemonės elektros sistemoje galėjo įvykti trumpas sujungimas.

Atvykusiems ugniagesiams ir užgesinus automobilį, jame aptikta 1 324 pakeliai kontrabandinių cigarečių „NZ Gold“ ir „Fest“, kurių muitinė vertė – beveik 4,6 tūkst. eurų.

Dėl cigarečių kontrabandos vyrui gresia bauda nuo 5,2 tūkst. iki 6 tūkst. eurų.

Taip pat pradėtas ir ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu, kadangi sudegintas automobilis priklausė ne jį vairavusiam vyrui.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalius

Dalius portretas
Jei kiauras vairas tai už bet kurios geldos vairo kiauras,yra tikrai geru rimtu vairu kurie sukioja BMW baranka.

Anonimas

Anonimas portretas
kur bmw ten kiaurumas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių