Sukčiai siaučia toliau: A. Dulkio veidas panaudotas reklamuojant „stebuklingus“ vaistus

  • Teksto dydis:

Sukčiai ir toliau nejaučia jokių ribų. Šįkart savo melagystėms skleisti jie vėl pasirinko sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio veidą.  Ministras pristatomas kaip kardiologas, praneša Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba.

Interneto svetainėje „Medizin Zeitschrift“ yra publikuotas straipsnis, kur neaiškios kilmės produktas „Welltone“ pristatomas kaip stebuklingas vaistas kraujagyslėms gydyti. Tai – tiesos neatitinkanti informacija.

Prekyba vaistais ar kosmetikos gaminiais, taip pat šių produktų reklama nėra Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos veiklos sritis, tad tai turėtų būti vienas pirmųjų indikatorių žmonėms atskiriant – tiesa ar melas skelbiamoje informacijoje.

Verta pažymėti ir tai, kad straipsnyje gausu rašybos, skyrybos, logikos klaidų.

Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos nuotr.

Skatinama būti budriems ir nepirkti neaiškios kilmės preparatų. Nerizikuoti savo ir savo artimųjų sveikata.

Visada galima pasitikrinti, ar siūlomas įsigyti produktas yra registruotas kaip vaistas. Tereikia atsidaryti šią nuorodą: https://vapris.vvkt.lt/vvkt-web/public/medications ir įrašyti produkto pavadinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo \\\\\.../////

Jo   \\\\\...///// portretas
veidas žvirblius iš kanapių baidyt.

na

na portretas
taigi visi matom kam tinkamas ..buhalteris..antraeilės pareigos reklamuotojas...vakcinų...kurias dabar tonom pila, nes pasibaigė galiojimo laikai..visi atsikando Petingų vyrų pažadų miršta žmonės nuo vakcinų...tikrai nuo jų. O kur dar ponas Dulkys pradangino 18 vagonų...tyla...ar ne laikas buhalteriui eiti buhalteriauti tiek pridaręs

Kas cia

Kas cia  portretas
Blogo,koks yra toki ir reklamuoja,tuscia vieta, kaip vaikas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių