Sustabdytame įtartiname mikroautobuse Kalvarijos pasieniečiai aptiko vogtą motociklą

  • Teksto dydis:

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą vykusį mikroautobusą, kuriuo gabentas motociklas. Patikros metu abi transporto priemonės sudomino VSAT pareigūnus – įtariama, kad mikroautobuso identifikaciniai numeriai suklastoti, o motociklas, pirminiais duomenimis, vogtas Didžiojoje Britanijoje.

Penktadienį vakare Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Lazdijų rajono Akmenių kaimu, kelyje Seinai-Lazdijai, patikrinti sustabdė iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“.

Angliškais registracijos numeriais pažymėtą transporto priemonę vairavo 40 metų Joniškio rajono gyventojas.

Patikros metu VSAT pareigūnams įtarimų sukėlė mikroautobuso identifikaciniai numeriai. Jie, pirminiais duomenimis, yra suklastoti.

Pasieniečiai patikrino ir krovinių skyriuje esantį motociklą „Honda CRF 1000A-K“. Paaiškėjo, kad jo, kaip pavogto, nuo šių metų liepos pabaigos ieško Didžiosios Britanijos teisėsaugininkai.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl transporto priemonės identifikacinių numerių suklastojimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dviejų metų.

Joniškietis po apklausos uždarytas į areštinę. Mikroautobusas ir motociklas laikinai saugomi Kalvarijos užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS manau

AS manau portretas
Tokiem zulikam nukapoti pirstus .Kad ir savo vaikam pasakytu.Neliesk svetimo daikto.Per silpni musu iststymai.Auginame vis daugiau zuliku.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių