Teismas atvertė bylą dėl V. Ivanovo neteisėto ginklo laikymo

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto apylinkės teismas ketvirtadienį atvertė bylą, kurioje buvęs prosovietinės organizacijos „Jedinstvo“ lyderis, Rusijos pilietis Valerijus Ivanovas kaltinamas dėl neteisėto ginklo laikymo.

Ši byla buvo atskirta nuo tyrimo dėl plataus masto šnipinėjimo, apie kurį paskelbta 2018-ųjų pabaigoje.

Prokuratūra teigia, kad praėjusių metų gruodį atliekant kratą V. Ivanovo namuose, policijos pareigūnai drabužių spintoje surado paslėptą šaunamąjį C kategorijos ginklą – revolverį. Vėliau ekspertai nustatė, kad šaunamasis ginklas nėra tvarkingas, tačiau vis tiek yra tinkamas šaudyti.

V. Ivanovas kaltę neigia ir sako, kad pas jį rastas ginklas tėra metalo laužas.

„Aš taip jį ir vadinsiu – tai ne ginklas, gal jis kažkada ir buvo revolveriu, bet ne dabar“, – teismui aiškino kaltinamasis.

Buvęs „Jedinstvo“ lyderis teigia, kad tyrime dėl šnipinėjimo, kurį atliekant buvo suimtas buvęs Socialistinio liaudies fronto pirmininkas Algirdas Paleckis, turi liudytojo statusą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LKL to ane

LKL to ane portretas
Žąsine o kur tu matai savus?Na nebent esi kacapas.

ane?

ane? portretas
Koks skirtumas koks ten revolveris,o jeigu jo ir nebūtų, jis privalėtų atsirasti, nes Lietuvos politikams reikia, jog Ivanovas sėdėtų, ir jis bet kokiu atveju sėdės. Už narkotikus, už kontrabandą , ar dar ką nors, bet jį reikia pasodinti. Mušk savus, kad svetimi bijotų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių