Tikrinant galimybių pasus – pirmieji rimti incidentai: nukentėjo apsaugininkas

Utenoje pirmadienį nukentėjo galimybių pasus prie prekybos centro įėjimo tikrinęs apsaugininkas.

Utenos apskrities policija pranešė, kad gautas 21 metų vyro pareiškimas.

Jis nurodė, kad nukentėjo pirmadienį, apie 13.50 val., prekybos centre J. Basanavičiaus gatvėje, vykdydamas apsaugos tarnybos funkcijas ir galimybių paso kontrolę.

„Įvyko susistumdymas, įtariama, kad vyras sudavė ranka apsaugininkui į petį, pirkėjas įsižeidė, kai jo paprašė galimybių paso“, – BNS sakė Utenos apskrities policijos atstovė Violeta Ginaitienė.

22 metų vyras įtariamas apsaugininkui sukėlęs fizinį skausmą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo, įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Ligoninėje esančių COVID-19 pacientų skaičiui peržengus sutartą 300 ribą, Ministrų kabinetas dar rugpjūtį nusprendė uždrausti be galimybių paso patekti į didesnius prekybos ir pramogų centrus, kavines, kirpyklas ir kitas vietas, kur teikiamos nebūtinosios paslaugos, o priemonių įsigaliojimą numatė rugsėjo 13 dieną, pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

21m.vyras po kariuomenės?

21m.vyras po kariuomenės? portretas
turbūt tikėjosi lengvos duonos ir valdžios?

ttt

ttt portretas
Kodėl Jūs puolate tikrintoją? Jis vykdo tik Dulkio komandą, kaip kareivis generolo. Jei nori išreikšti nepasitenkinimą, reišk seimui, Dulkiui. Jei neužtenka protelio, tai bent patylėk, neburbuliuok.

4

4 portretas
Protingas apsaugininkas turėtų visus tikrinti ir visus praleisti, išskyrus Valdžios tarnautojus
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių