P. Gražuliui – smūgis į veidą: politikas tikina, kad tą padarė R. Žemaitaičio komandos narys

Europos Parlamento (EP) narys ir Tautos ir teisingumo sąjungos lyderis Petras Gražulis teigia, kad rinkimų agitacijos metu Rietavo turgavietėje jam į veidą smogė Remigijaus Žemaitaičio komandos narys.

Tuo metu pats R. Žemaitaitis šį kaltinimą neigia, tvirtindamas, kad smūgį sudavė pašalinis asmuo, o tokiais pasisakymais P. Gražulis siekia gauti dėmesio.

P. Gražulis į medikus nesikreipė, pareiškimo rašyti neplanuoja, o trenkęs asmuo – nesulaikytas.

„Pas mane yra ta reklaminė mašina, dar biškį paleidau dainą „Kelkis, Lietuva“, įtampos yra didelės, ir vieni, ir kiti dabar agituoja. Trise ten iš Remigijaus Žemaitaičio komandos kažką nuėjo pasitarti ir paskui priėjo prie mano autobusiuko ir vienas trenkė man į veidą. Kadangi kiti žmonės matė – iškvietė policiją, bet neturiu aš dabar laiko važinėti į policijas, protokolus surašinėti“, – BNS sakė P. Gražulis.

„Truputėlį iš vidaus gal lūpa kiek įtrūkusi, iš išorės nelabai matosi, gal patinusi šiek tiek, bet nieko baisaus“, – teigė europarlamentaras.

R. Žemaitaičio teigimu, P. Gražuliui trenkęs asmuo galėjo būti pirkėjas ar turgaus pardavėjas.

„Ne mūsų komandos žmogus, net niekas absoliučiai, tai žmogus iš pašalies. Pirkėjas, ar turgaus pardavėjas veidan jam biškį trinktelėjo. (...) Tai – eilinis dėmesio atitraukimas. Tai viena laimė, kad nesiskundė, nes tikrai negalėjo. Aš pats buvau realiai vos ne iki 12-os valandos, dar pats su juo pasisveikinau. (...) Petras dėmesio matyt nori ir viskas“, – BNS sakė R. Žemaitaitis.

Pirkėjas, ar turgaus pardavėjas veidan jam biškį trinktelėjo.

Anot P. Gražulio, R. Žemaitaičio įvykio vietoje nebuvo. Europarlamentaras teigė, kad su juo apie įvykį pasikalbėti norėtų, tačiau R. Žemaitaitis į jo skambučius neatsiliepia.

„Jis (R. Žemaitaitis – BNS) tuo metu nebuvo, bet jis buvo turguje ir dalino agitaciją, vaikščiojo. (...) Jis man niekada nekelia ragelio, aš su juo daug kartų norėjau pasikalbėti, siūliau, kad nekurtų partijos, kad eitume kartu, kai įkūrė partiją siūliau, raštus rašiau, bet nekėlė ragelio, sakiau einam į koaliciją, būk pirmas, vesk sąrašą, bet jis man tiesiog atrašė, kad eik tu toliau nuo manęs“, – pasakojo P. Gražulis.

P. Gražulio teigimu, toks R. Žemaitaičio komandos nario elgesys galėjo kilti iš pavydo.

„Nežinau, kaip vertinti, gal reikėtų jų labiau paklausit, bet aš manau, kad įtampos neatlaikė, nervų. Pamatė, kad daug prie manęs žmonių eina, medžiagą ima, sveikina, žada balsuoti, o kaip ten bus nežinau, tai gal tas juos suerzino labai“, – svarstė P. Gražulis.

Tuo metu R. Žemaitaitis teigė, įvykio nematęs, bet žinantis, kad incidentas galėjo kilti dėl P. Gražulio agitacinės muzikos, kurios garsas sukėlė nepasitenkinimą.

„Mes išvažiavę buvom, likęs tik Tomas (Domarkas – BNS) buvo darbuotis, Rietavo vienmandatininkas, kuris ir matė kaip liudininkas, kas kaip buvo. (...) Ten sakė jau ėjo (prieš tai – BNS) tas žmogus raminti Petro, kad išjungtų muziką, garsą, baigtų čia, o jam buvo vienodai. Tai, matyt, ir gavo per ausį“, – pasakojo R. Žemaitaitis.

Jis taip pat teigė, kad į teisėsaugą dėl šių kaltinimų nesikreips.

„Nieko mes nedarysim, jūs (žiniasklaida – BNS) ištaisėt ir viskas, ką jau su tuo žmogumi, jam blogai su ta sveikata matyt. Ten tik prasidėsi, įsivelsi, tai ten turėsi dar pusę metų ašarų pakalnės“, – teigė R. Žemaitaitis.

Įvykį BNS taip pat patvirtino Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis. Jis teigė žinantis, kad buvo smogta P. Gražuliui, tačiau negalintis patvirtinti, kas tai padarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAUTA

TAUTA portretas
galetu ju normaliai sumudoxinti,nes rezga sau reklamos ,kaip trampas,toki durneli i psichiatrija priverstinai reiktu uzdaryti

Ha ha ha!

Ha ha ha!  portretas
Ha ha ha, turgaus politikieriai. Abu vienodi. O gal petriukas pasamdė kokį alkašą, kad gautų pasireklamuoti?..

Tik

Tik  portretas
jau nepradėkit šaudyti į ausis
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių