Už pilną „vežimaitį“ pistacijų susimokėti pamiršo (gal atpažįstate?)

  • Teksto dydis:

Alytaus pareigūnai ieško riešutus ir gėles nugvelbusių vyrų.

Praėjusių metų gruodžio 14 d. apie 13 val. 42 min., Alytuje, Jurgiškių gatvėje esančiame prekybos centre, du vaizdo kameromis užfiksuoti vyrai, iš parduotuvės išėjo nesusimokėję už prekes (pistacijų riešutai ir gėlės).

Siekiant išsiaiškinti įvykio aplinkybes, pareigūnai ragina atsiliepti asmenis, atpažįstančius, galinčius nurodyti vaizdo kameromis užfiksuotų vyrų duomenis ar suteikti tyrimui reikšmingos informacijos.

Prašoma informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Giedrių Šimoniūtį tel. +370 700 65728, el. p. giedrius.simoniutis@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nika

Nika portretas
Tai dabar uzsipis su to. Pistacijom

Jotautas - humoristinis apibwendrinimas

Jotautas - humoristinis apibwendrinimas portretas
Jo, kodėl parodė vežimėlį prieš nukniaukiant pistacijas? Matyt, stebėjimo kameros tada buvo reikiamoje vietoje, o kodėl negalėjo staigiai perkelti kameras prie pilno pistacijų vežimėlio? Žinoma parduotuvė dabar bankrutuos ,bet vagis moraliai nebankrutuos ir išliks iki išaiškinimo stiprus. Nors ir nemoku gramatikos, bet ekonomiškai esu stiprus - policijai neapsimoka vargti dėl 2 eurų materialinės žalos. Vagiant riešutus reikia būti apdairiam ir nepakliūti į vaizdo kameras, todėl geriau darbuotis uždaroje erdvėje su pinigais. Jeigu keikiasi ir gina vagišius - tai potencialus jo pasekėjas. Sėkmės pistacijų „operacijose", netrGdykite dirbti.!

Laurinui

Laurinui portretas
Pirmiausia reikia išmokti gramatikos (netruGdykit). Antra - iš rašymo stiliaus, pasikeiksnojimo - potencialus riešutukų, „sėmečkų" nugvelbėjas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių