Varėnos rajone pavogta miško už 8 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Varėnos rajone pavogta miško už 8 tūkst. eurų, antradienį pranešė Alytaus policija.

Pirmadienį gautas pranešimas, kad žemės sklype Ilgininkų kaime iškirsta apie vieną hektarą mišraus lapuočių miško medžių.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvęs girininkas

buvęs girininkas portretas
Žinote, kraupus vaizdas,kai skrendi lėktuvu iš viršaus, matai mišką tik pakraščiuose o viduryje jau seniai viskas iškirsta.Brangieji,kertame šaką,ant kurios patys sėdime.Tai jau baisu.Reikia imtis labai griežtų priemonių tokiems geradariams nubausti. Juk greitai nebeturėsime kuom kvėpuoti.Kiek iškirsto miško dulyja niekam nebereikalingo.Pritariu visu šimtu procentų,kad už tokius darbelius privalo atsakyti girininkai, be kurių žinios, tai tikrai neįmanoma atlikti. Juk eglutės neišsiveši-tuoj nutveria o čia tokius plotus išpjauna ir niekas to net nepastebi.Juokai ir tiek.

Algirdas

Algirdas portretas
Paprastas klausimas ,- kas ką durnina. Norite pasakyti,kad girininkas toks dundukas,kad nei matė nei girdėjo,kas išpjovė ir išvežė jo prižiūrimoje girioje-didžiausius plotus miško.Va tokius "aklus" ir" kurčius" girininkus ir priverskite sumokėti ne tik patirtus nuostolius Lietuvos gamtai bet ir moralinę žalą.Gal tada baigs kitus už durnių laikyti. Tokie vaizdai Lietuvoje kiekviename rajone kartojasi.Kol nesiimsime konkrečių priemonių-nieko gero nesigaus.O gamta ,patys matote,kad jau keršija mums-gyventojams už tokį aplaidumą ir nepriežiūrą jai.

Seklys morka

Seklys morka portretas
Idomu kazkas kirto ir niekas nematė ir negirdėjo.Tai mat prie ko priveda skelbimai pirksim statu ,ar gulscia miska.Greit Lietuvėlėje neliks misku!!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių