Virtualus policijos patrulis įspėja: netapkite sukčių aukomis!

  • Teksto dydis:

Virtualus policijos patrulis savo „Facebook“ paskyroje įspėja žmones apie įvairiose „Facebook“ grupėse talpinamus sukčiautojų skelbimus. Raginama grupių administratorius patalpintus skelbimus pašalinti bei paskyrą užblokuoti.

„Įvairiose „Facebook“ grupėse talpinami skelbimai apie neva parduodamą elektrinį paspirtuką iš paskyros, pavadinimu „Ignė Jankutė“ (ankstesnis paskyros pavadinimas „Marija Blinstrubaitė“).

Susisiekus su pardavėju nurodoma pervesti pinigus į užsienio (Nyderlandų) banko sąskaitą, kurios numeris prasideda NL61BITS******** arba pasiūlo kitą apmokėjimo būdą – per Perlo terminalą Paysafecard. Apmokėjus pirkėjus užblokuoja, prekės neišsiunčia“, – informuoja Virtualus policijos patrulis.

Prašoma visų grupių administratorių iš šios paskyros patalpintus skelbimus pašalinti bei paskyrą užblokuoti.

„Nukentėjus nuo sukčiautojų – kuo greičiau apie tai praneškite policijai naudojantis elektroninių paslaugų portalu www.epolicija.lt“, – rašoma Virtualaus patrulio paskyroje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet kad kvaili pirkėjai

bet kad kvaili pirkėjai portretas
nebūna tokių kainų, iš aliexpres su pristatymu į namus kaina 410-450eu, viskas dugnas pigiau nėra, arba tai apgavystė. pardose pas mus per akciją 450 - 490. viskas, tokios realios kainos. jei jūs susigundot už 150 tai kaltinkit save

Igne Jankute

Igne Jankute portretas
Kodel tas policininkas kerzavo spalvos, gal is afrikos ,,amerikos karininkas''?

Anonimas

Anonimas portretas
na tai dabar ir saugokit piliecius inete!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių