„Žalgirio“ krepšininku apsimetęs sukčius suimtas trims mėnesiams: įtariama, kad apgavo dar 18 aukų

  • Teksto dydis:

Krepšininku apsimetęs vaikinas įtariamas iš merginos per kelis mėnesius išviliojęs daugiau kaip 10 tūkst. eurų, jis suimtas trims mėnesiams, pirmadienį pranešė prokuratūra.

Ikiteisminis tyrimas dėl galimo sukčiavimo buvo pradėtas gruodžio 11 dieną. Įtariama, kad 23 metų jaunuolis, turėdamas tikslą apgaule įgyti didelės vertės svetimą turtą, susipažinęs su mergina tyčia melagingai prisistatė „Žalgirio“ klubo krepšininku Roku Jokubaičiu.

Teisėsaugos duomenimis, išgalvotais pasakojimais apie tariamą savo sportinę veiklą ir neva nepalankiai susiklosčiusią materialinę padėtį, jis įgijo merginos pasitikėjimą ir apgaule per kelis mėnesius iš jos išviliojo daugiau kaip 10 tūkst. eurų.

Policijos nuotr.

Kreipdamasis į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo – skyrimo, prokuroras pažymėjo, kad naują sunkų nusikaltimą vaikinas įvykdė ankstesniu teismo nuosprendžiu už sukčiavimą paskirtos laisvės atėmimo bausmės atidėjimo laikotarpiu. Be to, jo atžvilgiu atliekamas ikiteisminis tyrimas, kuriame jaunuolis įtariamas dėl dar 18 iš esmės analogiško pobūdžio nusikalstamų veikų padarymo.

Teismas atsižvelgė į prokuroro pareiškime nurodytus argumentus, jog jis gali daryti naujas nusikalstamas veikas ir įtariamajam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę.

Policijos nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
juk jis nė iš vienos nepaėmė prievarta o pačios davė pinigėlius kad tik nepaliktų ir būtų su jomis trokšta krepšininkų kaip oro kas kad pradžioje investuos o paskui sklaidys milijonus bet milijonai tik svajonėse kokios dabar merginos

Kostas

Kostas  portretas
Kazanova .yra toks rusu serialas paziurekit ir suprasit kad vistu buvo visais laikais

Vs

Vs portretas
Panos,žiuret reikia į žmogų, o ne į jo veikla. Pasako kad krepšininkas, tai ir išsilido iškart. Proto nerasta, todel negaila
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių