Žiaurus smurto protrūkis Marijampolės naktiniame klube: jaunas vyras atsidūrė medikų rankose

  • Teksto dydis:

Marijampolės policija praneša apie šeštadienį fiksuotus kruvinus nusikaltimus.

Anot vietos policijos, naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 4 val., Marijampolėje, Gedimino g., naktiniame klube, nepažįstamas asmuo smurtavo prieš neblaivų (2 prom. girtumas) 23-ejų vyrą.

Nelaimėliui prireikė skubios medikų pagalbos, jis išgabentas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Dar vienas smurto protrūkis fiksuotas kovo 18 d. priešpiet, apie 11 val. Anot policijos, Šakių r. sav., Skaistakaimio k., Aušros g., namų kieme kilus konfliktui 40-metis vyras smurtavo prieš 31-erių moterį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui. Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Dar vienas konfliktas kilo vėlų šeštadienio vakarą, apie 23 val., Vilkaviškyje, Lauko g. Policijos duomenimis, prie daugiabučio namo 3-4 asmenys smurtavo prieš neblaivų (2,14 prom.) 28-erių vyrą. Sumuštajam prireikė skubios medikų pagalbos, jis išgabentas į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vincas

vincas portretas
Kam reikalingi tokie rasiniai kuriuose neaisku -kas,neaisku-ka,kartais buna ir neaisku-kur sumusė,papjovė,nuskandino-kam tokie rasiniai naudingi ir ka jie pasako? Visai nespausdinti tokius rasinius apie nieka.

LaBamba

LaBamba portretas
Paskaitykite pavadinimą: Žiauraus smurto protrūkis: vyras atsidūrė medikų rankose - Čia žiauru, kad medikai žiaurūs? Pas medikus, ypač Marijampolės, nuvežti tai jau neapsakomas žiaurumas?

Ir

Ir portretas
Taip neperdaugiausiai žmonių tai dar daužo vieni kitus pusdurniai begalviai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių