Žinomas Lietuvos kovotojas Naujųjų naktį praleido areštinėje: sužalojo dvi moteris

  • Teksto dydis:

Žinomas Lietuvos MMA kovotojas Vitoldas Jagėlo Naujųjų metų naktį gerokai prisidirbo. Sužalojo dvi moteris ir buvo uždarytas į areštinę.

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta nuotraukos, kaip atrodo V. Jagėlo sumuštos moterys bei aplinka, kurioje įvyko incidentas. Kito kovotojo Henriko Vikšraičio žmona Akvilė taip pat pasidalijo šiais vaizdais ir tikino, kad tokio kovotojo elgesio ji visiškai nepateisina.

„Žinau, kad gausiu pylos nuo Henriko, nuo kitų kovotojų, bet negaliu tylėti. Šį kovotoją (Vitoldą Jagėlo – red. patst.) pažįstu asmeniškai. Visada atrodydavo tylus, daug nekalbantis. Bet ką jis padarė vakar naktį tai yra žemiau plintusų. Ta prasme: įsiveržt į butą, moteris mušt prie vaikų, išmušt dantį, sulaužyt nosį?! Prašau tik vieno, pačios griežčiausios bausmės, atimt visus titulus, uždraust profesionaliai sportuot visą gyvenimą“, – rašė Akvilė. Ji pridūrė, kad kovotojų bendruomenė netoleruoja tokio sportininkų elgesio ir viliasi, kad į šį atvejį dėmesį atkreips tiek policija, tiek sporto komitetas.

Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis redakcijai teigė esą nieko negirdėjo apie kovotojo naktinius veiksmus, todėl nieko negalintis komentuoti.

Tačiau Lietuvos policijos Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis patvirtino, kad pasklidusi informacija apie tai, kad V. Jagėlo sumušė moteris, yra teisinga. Jis nurodė, kad įvykis įvyko naktį, apie 3 val. Konfliktas vyko Vilniuje, S. Neries gatvėje esančiame name.

„Moterys, po apžiūros ligoninėje, paleistos gydytis namo“, – komentavo R. Matonis.

Portalas lrt.lt pranešė, kad po šio išpuolio V. Jagėla naktį praleido areštinėje.

V. Jagėlo ne kartą jėgas išbandė KOK turnyruose ir laikomas vienu stipriausių Lietuvos ringo kovotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Panele

Panele portretas
Kodel kaltas tik sportininkas....A kodel nekas neuždoda klausimo koks ten draugas pradejo priekabiauti. Sportininkas užstoja savo drauge, reikejo ja palik kad sumustu,išprevartautu. O tos bobos beprotes. Už peili i kaleima..Draugas pradejo šita mešla tegul dabar viska išvairoja. Prabuskit komentatoriai.

AK

AK portretas
Paskaitykite Delfi kaip ten buvo iš tikro, jis pasakoja kodėl turėjo gintis. Už š..knos reikia paimti tuos šmeižikus melagius, kad pagaliau atsakytų už feikinius parodymus, visai išpindėjo.

Armijoje

Armijoje portretas
kovotojais (bojėc) vadindavo jaunus, nepatyrusius kareivius.
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių