„Žolę“ ir amfetaminą garažuose platinę vyrai stos prieš teismą

  • Teksto dydis:

Šiaulių apygardos teismui perduota baudžiamoji byla, kurioje nusikaltimais, susijusiais su neteisėtu disponavimu narkotikais ir jų platinimu, yra kaltinami penki vyrai.

Kaip antradienį pranešė Šiaulių apygardos prokuratūra, kaltinimai šioje byloje yra pateikti trims šiauliečiams, Radviliškio ir Pakruojo rajono gyventojams. Visiems kaltinamiesiems yra nuo 20 iki 30 metų, savo kaltę jie pripažįsta.

Bylos duomenimis, pernai sausio-birželio mėnesiais viename garaže Šiauliuose du iš kaltinamųjų laikė didelį kiekį kanapių ir amfetamino, ten narkotikus sverdavo ir parduodavo.

Manoma, kad pirkėjai per tris kartus nusipirko narkotikų, sumokėję už juos nuo 500 iki 2,4 tūkst. eurų, pinigai buvo duodami iškart arba buvo perkama į skolą.

Pasak teisėsaugos, per šį laikotarpį garaže galėjo būti laikoma beveik kilogramas kanapių ir keli šimtai gramų amfetamino. Narkotikus pardavėjai palikdavo iš anksto sutartose vietose prie garažų, kad pirkėjai galėtų juos pasiimti.

Vienas iš vaikinų gautus narkotikus dar bandė perparduoti, tačiau tiek jis, tiek potencialus pirkėjas buvo sulaikyti policijos pareigūnų.

Atlikus kratą vieno iš kaltinamųjų automobilyje pareigūnai rado netikrą 500 eurų banknotą. Kitas vaikinas taip pat sulaukė kaltinimų dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių