Artėja lietuviškos reklamos festivalis „ADrenalinas 2013“

Vienintelis lietuviškos reklamos festivalis „ADrenalinas“ šiais metais vyks gegužės 31 d. Renginį organizuojančios Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacijos (KOMAA) atstovai pasakoja, kad šiemet „ADrenalinas 2013“ bus išskirtinis savo dydžiu ir pasikeitusiu renginio formatu.

KOMAA valdybos pirmininkas G. Šeputis džiaugiasi, kad šiais metais festivalio dalyvių laukia atsinaujinusi ir išaugusi didžiausia šalies kūrybininkų šventė. „Festivalis šiemet pasiūlys atnaujintą renginio formatą. Dienos metu vyks konferencija į kurią pakvietėme tarptautinio lygio rinkodaros ekspertus ir talentingiausius Lietuvos reklamos kūrėjus“, – kalba G. Šeputis.

Renginio formato pasikeitimas - tai ne vienintelė „ADrenalinas 2013“ naujovė: 13 įprastinių aukso, sidabro ir bronzos apdovanojimų skirtų geriausiems kūrėjams šiemet bus papildyti dar 3 naujomis kategorijomis: kūrybiškiausias žiniasklaidos panaudojimas, geriausi reklamos gamybos namai bei geriausiu savireklamos darbu. Taip pat festivalio metu kūrėjai bus apdovanoti už geriausius dizaino sprendimus, reklaminius skydelius, internetines svetaines, virusines kampanijas, išorinę reklamą, kūrybiškiausią žiniasklaidos panaudojimą, netradicinės reklamos sprendimus, paslaugų reklamą spaudoje, produktų reklamą spaudoje, paslaugų reklamą TV ir kine, produktų reklamą TV ir kine, socialinę reklamą, radijo reklamą, reklamos kampaniją, tiesioginės rinkodaros sprendimus ir ryšių su visuomene kampaniją. „Adrenaliną“ vainikuos jau tradicija tapusi vakarinė apdovanojimų dalis.

Geriausia reklamos agentūra praėjusiais metais antrą kartą iš eilės buvo pripažinta agentūra „Milk“, o geriausiu festivalio darbu tapo „Milk“ rengta reklaminė kampanija „Pridegusi mėsa“. Rotacijos principu festivalio reklaminę kampaniją kurs antrosios vietos nugalėtojai „Adell Taivas Ogilvy“.

Per praėjusius metus (2012 m. gegužės 1 d. – 2013 m. balandžio 30 d.) sukurtus darbus bus galima pateikti gegužės 2 – 20 dienomis festivalio tinklapyje www.adrenalinas.org.

 


Šiame straipsnyje: reklamafesivalisAdrenalinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių