Pereiti į pagrindinį turinį

Benamių choro narys Viktoras: aš atradau gyvenimą iš naujo

2013-03-15 14:39
Benamių choro narys Viktoras: aš atradau gyvenimą iš naujo
Benamių choro narys Viktoras: aš atradau gyvenimą iš naujo / Fotodienos nuotr.

„Paskutinį kartą baseine buvau prieš dvidešimt metų! Jaučiuosi nuostabiai, buvau net pamiršęs, kaip gera plaukioti!“ – jau šiandien kartu su TV3 infošou „Be komentarų“ žiūrovais nuoširdžiai džiaugsis, nors per krizę netekęs darbo ir pastogės, gyvenimo meilę nakvynės namuose radęs Gintaras. Vyras, kartu su savo likimo draugais dainuojantis muzikinio projekto „Chorų karai“ „Spindulio“ chore, turėjo unikalią galimybę visą dieną praleisti SPA.

Infošou „Be komentarų“ žiūrovai rytoj išvys išskirtinius kadrus, kaip projekto „Chorų karai“ dalyviai, likimo nuskriausti žmonės, susivieniję į „Spindulio“ chorą, pramogauja Druskininkuose ir iš pirmų lūpų išgirs skausmingas namų netekusių choristų gyvenimo dramas.

„Aš jau daug metų gyvenu gatvėje. Būdavo ir tokių dienų, kai nepriklausomai nuo metų laiko nakvoti tekdavo net miškuose“, – savo sunkią gyvenimo istoriją pasakos tikro brolio apgautas ir į gatvę išvarytas buvęs kariškis Aleksandras.

Dainininko ir prodiuserio Stano vadovaujamo „Spindulio“ choro narys Aleksandras prisipažįsta – išvyka į Druskininkus jam vėl leido pasijusti žmogumi: „Tai nuostabu! Jau daug metų nesijaučiau toks atsipalaidavęs.“

Turėjusios išskirtinę galimybę patekti į privačias erdves, kuriose pramogavo ir grožio procedūromis lepinosi „Spindulio“ choro nariai, laidos kameros žiūrovams atskleis ir skaudžių likimo lūžių savo gyvenimuose patyrusių choristų naujai užgimstančias svajones, viltį ir norą žengti pirmyn.

„Aš atradau gyvenimą iš naujo. Jaučiuosi puikiai ir dėkoju Dievui, kad po truputį atsigaunu po visų savo gyvenime patirtų nelaimių“, – prisipažins po sunkios traumos žmonos į gatvę išstumtas ir likimo valiai paliktas „Spindulio“ choro narys Viktoras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų