Pereiti į pagrindinį turinį

Buvęs dainininkės Amy Winehouse vyras pateko į komą

2012-08-09 14:42
Buvęs dainininkės Amy Winehouse vyras pateko į komą
Buvęs dainininkės Amy Winehouse vyras pateko į komą / thehollywoodgossip.com nuotr.

Velionės britės dainininkės Amy Winehouse buvęs vyras yra komos būklėje ir kovoja dėl savo gyvybės - kaip įtariama, padauginęs alkoholio ir narkotikų.

Kaip praneša žiniasklaida, Blake'as Fielderis-Civilis, kuris susituokė su A.Winehouse 2007 metais Majamyje Floridoje, buvo rastas lovoje, užspringęs savo vėmalais, ir išvežtas į ligoninę Anglijos Jorkšyro grafystėje.

Jam pagalbą iškvietė Sarah Aspin, kuri yra jųdviejų 15 mėnesių sūnaus Jacko motina.

Gydytojai prijungė pacientą prie gyvybės palaikymo aparatų, kai jis esą prarijo liežuvį ir patyrė daugelio organų veiklos sutrikimus.

S.Aspin sakė dienraščiui „The Sun“: „Gydytojai nežino prognozės ir sukėlė komą, kad jam padėtų. Meldžiuosi, kad jis išgyventų, tačiau taip pat nuteikiu save, kad jis gali niekada nebepabusti.“

B.Fielderis-Civilis, kurio buvusi žmona popmuzikos žvaigždė A.Winehouse mirė beveik lygiai prieš metus, kovojo su priklausomybe nuo heroino.

Duodamas didelio atgarsio sulaukusį interviu 2008 metais, Blake'as prisipažino, kad tai jis įpratino A.Winehouse vartoti prastos kokybės kokainą („kreką“) ir heroiną.

Su S.Aspin jis susipažino gydydamasis narkomanų reabilitacijos centre.

Moteris sakė „The Sun“, kad B.Fielderis-Civilis jautėsi gerai ir kad jiedu planavo susituokti, tačiau tikėtina, kad jos širdies draugas vėl pradėjo vartoti narkotikus po susitikimo su vienu savo draugu praeitą savaitę.

„Iš tiesų jis niekada nebuvo girtuoklis, tačiau kai parėjo namo su tuo draugu, jam pynėsi liežuvis ir kojos. Pamaniau, kad jis nuo kažko apkvaitęs. Buvau labai pikta, nes jam iki tol labai gerai sekėsi“, - pasakojo S.Aspin.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų