Pereiti į pagrindinį turinį

D. Baumila prisipažino apie iširusią šeimą ir santykius su R. Židonyte

2012-11-27 13:28
D. Baumila prisipažino apie iširusią šeimą ir santykius su R. Židonyte
D. Baumila prisipažino apie iširusią šeimą ir santykius su R. Židonyte / DMN archyvo nuotr.

Ilgai slėpęs savo santykius su šokių partnere Rasa Židonyte D.Baumila galiausiai ryžosi atvirai papasakoti apie santykius ir skyrybas su žmona. Anot pačio atlikėjo, jis jau kuris laikas gyvena su R.Židonyte. Susipažinę projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ šou pasaulio atstovai ilgai svejojo, ar pradėti santykius ir pasiduoti aistrai, tačiau ilgainiui dvejonės dingo.

„Mūsų pačių labui stengėmės kuo ilgiau šią paslaptį išlaikyti. Bet nebenoriu slėptis ir kažkam meluoti. Mes su Rasa esame pora. Anksčiau ar vėliau vis tiek reikės tai garsiai pasakyti“, - Delfi.lt pirmiesiems prisipažino dainininkas Donatas Baumila.

Paklausus apie pramogų pasaulyje pasklidusias kalbas, kad byra idealia laikyta D. Baumilos ir žmonos Dainės santuoka, dainininkas kalbėjo paslaptingai ir bandė kalbas neigti. Tačiau galiausiai nutarė nebesislapstyti.

„Taip, mes su Rasa esame pora ir jau kurį laiką gyvename kartu. Smerkiančiųjų atakoms esame pasiruošę. Ir Rasos dėl to, kas įvyko, kaltinti nereikėtų. Ji nebuvo mūsų skyrybų su žmona priežastis. Ji buvo pasekmė. Problemų tarp mūsų su Daine buvo jau seniai. Galiausiai nutarėme nebesislėpti - norime būti sąžiningi su visais“, - pasakojo D. Baumila.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų