Pereiti į pagrindinį turinį

„Dainų dainos“ geriausiųjų jau laukia prizai

2009-02-14 14:47
„Dainų dainos“ geriausiųjų jau laukia prizai
„Dainų dainos“ geriausiųjų jau laukia prizai / Diena Media nuotr.

Šeštadienio vakarą „Dainų dainos“ nugalėtojui bus įteikta 15 tūkst. litų premija ir suteikta teisė atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“. Priziniams konkurso fondui LATGA-A paskyrė 25 tūkst. litų.

Konkurse geriausia pripažinta daina bus įvertinta 15 tūkst. litų premija, antroji vieta - 7 tūkst. litų, o trečioji - 3 tūkst. litų premija, praneša nacionalinis transliuotojas.

„Dainų dainos“ prizininkams taip pat bus įteikti menininko Tomo Dragūno sukurti apdovanojimai.

„Kadangi tai muzikinis projektas, tai ir prizų idėja susieta su muzika. Statulėlės primena metronomą, o jų spalva ir blizgesys - tarsi fortepijono atspindys. Metalinės dalys paauksuotos“, - apie skulptūrėlių pasakoja T.Dragūnas. 

Lrt.lt primena, kad konkurso „Dainų daina“ finale dalyvaus Sasha SOn, „69 danguje“, Aurelija Slavinskaitė, Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, Donatas Montvydas, Jonas Čepulis ir Skirmantė, Linas Adomaitis, Milanno ir Karina Krysko, Rūta Ščiogolevaitė, „Saulės kliošas“.

„Dainų dainos“ Didysis finalas įvyks vasario 14 d. Jame atlikėjams akomponuos Kauno simfoninis orkestras, diriguojamas Modesto Pitrėno. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų