Pereiti į pagrindinį turinį

Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė

2013-02-08 16:20
Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė Per daug ir per anksti? L. Lohan ištinęs veidas – botokso pasekmė

Jai dar tik 26-eri, tačiau grožio specialistai įsitikinę, kad ji jau priklausoma nuo botulino toksino injekcijų.

Dailymail.co.uk daro išvadą, kad ištinęs Lindsey Lohan veidas – audringo gyvenimo su nesibaigiančiais vakarėliais ir bemiegėmis naktimis pasekmė. Matyt, maskuodama šias pasekmes Lindsey būdama dar tokia jauna ryžosi grožio procedūroms, kurių atsargiai imasi tik daug vyresnės moterys.

Labdaros renginyje moteris pasirodė pasipuošusi aukso spalvos ilga suknele ir avėjo storapades aukštakulnes sidabro spalvos basutes. Tačiau retas grožėjosi mergina.

Ypač jos išvaizdą darkė keistai ištinęs veidas. Specialistai daro išvadą, kad ji tiesiog perdozavo botokso.

Taip pat matėsi, kad mergina kenčia nuo per daug kolageno injekcijomis išpūstų lūpų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų