Pereiti į pagrindinį turinį

Dramatiškas M.Drobiazko pasirodymas užtikrino jai pirmąją vietą

2012-02-22 18:06
Dramatiškas M.Drobiazko pasirodymas užtikrino jai pirmąją vietą
Dramatiškas M.Drobiazko pasirodymas užtikrino jai pirmąją vietą / BMA archyvo nuotr.

Įpusėjus Pirmojo Baltijos kanalo šokių ant ledo projektui „Ledynmetis. Profesionalų taurė“, po ilgos pertraukos triumfavo ir Lietuvos atstovė Margarita Drobiazko.

Poroje su Maksimu Stavickiu čiuožusi sportininkė savo energetika taip sužavėjo komisiją, kad ši net neturėjo ką pridurti. Puikiai penktajame šou etape pasirodė ir Povilas Vanagas. Jis kartu su amerikiete Naomi Lang užėmė trečią vietą.

Margarita Drobiazko ir Maksimas Stavickis savo šokiui ant ledo pasirinko garso takelį iš kultinio filmo „Krikštatėvis“. Pasak Margaritos, ji iš karto šioje muzikoje pamatė Maksimą ir troško šokti būtent šį šokį. Dramatiškas pasirodymas garantavo porai aukščiausius balus. Projekto teisėjas Igoris Bobrinas pagyrė sportininkų profesionalumą, kurie sugebėjo sujungti techninį meistriškumą su aktoriniu, ir nugąstavo, kad geri numeriai visada greitai baigiasi.

Po pasirodymo Margarita neslėpė, kad už choreografijos idėją labiausiai yra dėkinga savo treneriams. „Mano širdis plaka su dėkingumu visiems, o visų pirma Iljai Averbuchui ir Jelenai Maslinkovai, kurie paaukojo daugybę laiko šiam numeriui. Ačiū jums, kad sutikote su šia muzika, nes aš labai jos norėjau“, – džiaugsmu tryško čiuožėja.

Ankstesnėse laidose silpniau pasirodžiusi amerikietė Naomi Lang, šį kartą gavo progą čiuožti su Povilu Vanagu. Svajojusi bent kartą už savo pasirodymą gauti visus šešetus, Naomi pagaliau sulaukė pripažinimo. Pora atliko techniškai sudėtingą ir ritmingą numerį pagal dainą iš filmo „Broliai Bliuzai“. Didžiulis tempas išlaikė žiūrovų ir komisijos narių dėmesį iki paskutinės šokio sekundės.

„Povilas buvo techniškai tobulas, bet Naomi su keletu žingsnių nesusitvarkė, todėl už techniką skyriau 5,9 balo, – paaiškino Natalija Bestemjanova. – Bet tempas buvo fantastiškas ir labai sudėtingas, greitas, su daugybe judesių. Todėl už artistiškumą parašiau 6 balus“.

„Man numeris patiko nuo pat pradžių. Mes sugalvojome elementus praktiškai per vieną treniruotę, vėliau teliko juos sulipdyti“, – pažymėjo Povilas, kuris po šio pasirodymo bendrojoje įskaitoje užsitikrino antrąją vietą tarp visų čiuožėjų.

Ateinantį šeštadienį 19:20 Pirmojo Baltijos kanalo projekto „Ledynmetis. Profesionalų taurė“ dalyviai – dailiojo čiuožimo Olimpiniai, pasaulio bei Europos čempionai – šoks pagal 90-ųjų metų muziką.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų