Pereiti į pagrindinį turinį

„Eurovizijos“ pusfinalyje - E. Milkauskaitė, N. Šiaudikytė ir „Božolė“

2012-11-23 12:12
„Eurovizijos“ pusfinalyje - E. Milkauskaitė, N. Šiaudikytė ir „Božolė“
„Eurovizijos“ pusfinalyje - E. Milkauskaitė, N. Šiaudikytė ir „Božolė“ / Margaritos Vorobjovaitės nuotr.

Ketvirtadienio vakarą LRT studijoje liepsnojo aistros – čia filmuota ketvirtoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida, kurią televizijos žiūrovai išvys jau ateinantį šeštadienį. Šioje „Eurovizijos“ laidoje pasirodė dar aštuoni dalyviai, šįvakar jie klausėsi komisijos narių įvertinimų, rašo portalas 15min.lt.

Filmavimo metu taip pat paaiškėjo, kurie trys trečiosios atrankos dalyviai pateko į konkurso pusfinalį. Komisijos balsai, duoti konkursantams, iki šiol buvo paslaptis, tačiau atskleisti ketvirtosios laidos filmavimo metu.

Komisija trečiąją vietą skyrė Sophie, antrąją – Neringai Šiaudikytei, pirmąją – „Božolė“ kolektyvui. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad į pusfinalį pateko Elvina Milkauskaitė, Neringa Šiaudikytė ir „Božolė“.

Ketvirtojoje atrankos laidoje į sceną vienas po kito lipo skirtinguose ir puikiai žiūrovams pažįstami atlikėjai, ir iki šiol kol kas menkai žinomi veidai. Žiūrovams pasirodė „Freezing Kiss“, „D'oro“, Gintarė Korsakaitė, Linas Adomaitis, „Glaam“, Girmantė Vaitkutė, „Chill Out, Have No Doubt“ ir „Gerai Gerai & Miss Sheep“.

Vertino atlikėjus ne tik balsuosiantys televizijos žiūrovai, bet ir komisijos nariai – Vytautas Miškinis, Zita Kelmickaitė, Darius Užkuraitis ir Deividas Zvonkus. Kitą šeštadienį susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškės, kurie trys ketvirtosios atrankos dalyviai pateks į atrankos pusfinalį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų