Festivalyje „Kaunas Photo“ – brazilų fotografija

Šiandien, penktadienį, festivalio "Kaunas Photo" publika naktinės su Brazilijos fotografija. Nemokamame renginyje bus parodyta apie 30 fotografų darbų.

22 val. prasidėsiančiame renginyje bus demonstruojami garsėjančios šalies fotografų darbai, kuriose - ne tik įprasti futbolu ir karnalvalais garsėjančios šalies vaizdai.

Nors lietus nutraukė panašų vakarykštį renginį, tikimasi, kad šiandien

Kiekvienais metais tarptautinis fotomeno festivalis KAUNAS PHOTO žiūrovus kviečia susipažinti su vis kitos šalies, kito regiono fotografija. Šiemet, septintasis festivalis vasarą pradeda dviem „Fotografijos naktimis“ Kauno Rotušės aikštėje, skirtomis Portugalijos ir Brazilijos fotografijai. Iš viso bus parodyti šešiasdešimties fotografų ar kūrėjų grupių darbai.

Kadangi vakar vykusią "Portugalų fotografijos naktį" nutraukė liūtis, ji atidėta kitai savaitei – tikslią datą ir laiką organizatoriai paskelbs vėliau.

Fotomeno festivalis KAUNAS PHOTO yra vienintelis kasmetinis fotomeno festivais Baltijos šalyse, rengiamas nuo 2004 m. Pagrindinė septintojo fotomeno festivalio KAUNAS PHOTO programa vyks rugsėjo mėnesį.

Kas? „Brazilų fotografijos naktis“

Kur? Kavinės „Skliautas“ terasa ir ekranas Kauno Rotušės aikštėje.

Kada? Birželio 4 d. 22 val. Renginys nemokamas.


Šiame straipsnyje: fotografijafotomenasfotoparoda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių