Pereiti į pagrindinį turinį

G. Alijeva dukrą lavina ekstremalia kūdikių mankšta

2013-03-22 19:00
G. Alijeva dukrą lavina ekstremalia kūdikių mankšta
G. Alijeva dukrą lavina ekstremalia kūdikių mankšta / LNK nuotr

Ekstremali kūdikių mankšta. Vaizdai, kai visiškai maži, dar nė metų neturintys kūdikėliai tiesiog skraido ore, o tėvai juos varto ir sukioja lyg tikrus akrobatus. Šį vakarą 19.30 val. laidoje „KK2 penktadienis" –pribloškiantys eksperimentai ir karšta diskusija. Kodėl kai kurie tėvai  nuo pirmųjų dienų  būtent taip ima lavinti savo vaikus.

Garsus gydytojas Romualdas Šemeta  teigia, kad dinaminė kūdikių mankšta – labai naudinga. Vaikai auga tvirti, anksčiau vaikšto, yra tikri būsimieji čempionai! Kiti medikai tvirtina, kad taip mankštindami vaikus tėvai juos žaloja, o atvejų, kai į klinikas pristatomi kūdikėliai išnarintomis rankomis ar kojomis pasitaiko nuolatos. Laidoje „KK 2 penktadienis„ dalyvavusi dainininkė G. Alijeva prisipažins, kad savo dukterį Tėją ji taip pat lavino dinamine kūdikių mankšta. O „Naujųjų pupyčių“ narė Vita Jakutienė į svaidomus ir ore besivartaliojančius kūdikius net negalės žiūrėti.

Bene daugiausiai diskusijų sukels dar vienas eksperimentas. Ar iš tiesų maži vaikai  gali nardyti po vandeniu? Kad atsimerkę ir išsižioję nuplaukia kelias dešimtis metrų? Ypatingai mažylius lavinantys tėvai ryžosi neįtikėtam eksperimentui: „KK 2 penktadienio" studijoje buvo įrengta speciali vonia,  po vandeniu sumontuota kamera, o vaikai nardė!  Tokius eksperimentus Lietuvos žvaigždės stebėjo  sulaikiusios kvėpavimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų